Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Az Szjg könyvek miért pont...

Az Szjg könyvek miért pont ezt az alcímet kapták?

Figyelt kérdés

Kezdet: ezt még megértem, mert az első rész

Együtt: ezt nem értem...ki van együtt kivel?

Egyedül: ez is logikus

Barátok: ez azt jelenti h Virág és Reni újra barátok:

Remény: ez Cortezről szól, h Arnold elment és végre közeledhet a csaj felé?

Ketten: C és R - gondolom

Útvesztő: ez meg mit jelent?

Örökké: ez sem világos

Értelmes válaszokat várok. szeretnám ha megmagyarázná ezeket vki

2016. júl. 13. 21:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Együtt:Az egész osztályra lehet érteni, de lehet a virág-reni-Arnold hármasra is érteni.

Útvesztő: Pályaválasztás előtt állnak, itt vannak a továbbtanulás útvesztőjében.

Örökké: Örökre együtt majd c-vel, örökre jó barátok az o. Társak örökre SzJG.

Persze ahány ember annyi féle értelmezés. De én így gondolom.:)

2016. júl. 13. 22:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is ahány ember annyi értelmezés

Barátok: Szerintem ez inkább utal arra, hogy Arnold elmegy és szerelmet vall Reninek, de ő csak barát ként tekint rá, mert jobbára ez a könyv erről a barátságról szól

Remény: szerintem nem csak Cortez részéről igaz, hanem mindketten reménykedhetnek, hogy végre van esélyük

2016. júl. 15. 11:12
 3/5 anonim ***** válasza:
48%

Számomra is értelmetlenek kicsit az alcímek.

Az Együtt-tel kapcsolatban én is feltettem magamnak ugyanezt a kérdést...ki van együtt kivel most őszintén, mire gondolt az írónő? A cím alapján szerintem egy átlagember párkapcsolatra asszociál rögtön, de itt szó sincs még ilyesmiről, inkább a baráti kapcsolatok kezdenek kialakulni az osztályban. Szóval én inkább ennek adtam volna a Barátok címet.

Barátok..nem is tudom, igen, utalhat a Reni-Virág kapcsolatra is, de abszolút nem passzol ez sem a történethez az én véleményem szerint. Valami olyasmi alcím, hogy "Változások" például jobban visszaadta volna a cselekményt.

Az Útvesztő nekem egyáltalán nem tetszett, szerintem egyszerűen "Döntések" lehetett volna az alcím.

Örökké...ez szerintem világos, örökké tartó barátságok/szerelmek, a könyv zárása azt a célt akarja elérni, hogy minden így megtörténhet és a valóságban örökké tarthat egy gimis kapcsolat. Sajnos ez nem így van, de ezért vannak a könyvek, hogy álmodozzunk :)

2016. júl. 15. 19:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Együtt:Szerintem azt jelenti hogy az osztály egyre jobban kezd összekovacsolódni és hogy összetartanak. Meg ilyenek.

Barátok:Szerintem. Bár már régen olvastam. Talán azt jelentheti hogy C és R barátok csak. Vagy hogy Virággal kibékültek. Esetleg hogy a barátságok jobban elmélyednek...

útvesztő:Szerintem azt is jelentheti a palyaválasztás mellett,hogy mindenki masik irányba "megy el" . És higy az osztaly számára ez egy kész útvesztő.

2016. júl. 16. 14:02
 5/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat mindenkinek :) igazatok van, sok féle elképzelés van... az írónő adhatott volna egyértelműbb és értelmesebb címet is

Mindenkinek ment a zöld pacsi!

2016. júl. 16. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!