Elvehetik a könyvet?
Figyelt kérdés
Most olvasom a Nem vagyok sorozatgyilkost, és nálunk a suliban szünetben és bizonyos órákon hagynak olvasni. De ugye ez a könyv eléggé durva, ezért aggodók, hogy elveszik.2017. febr. 1. 21:43
1/7 anonim válasza:
Én nem hallottam róla és szerintem a tanárok többsége se ismeri. Amúgy szerintem hasznosabb, mint a telefonozás. Ezért is békénhagynának.
18/L
2/7 anonim válasza:
Semmi közük hozzá, hogy mit olvasol, nincsen joguk elvenni. Különben sem valószínű, hogy a tanárok olvasták, szóval gőzük sincs, mi van benne.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2017. febr. 1. 22:07
4/7 anonim válasza:
Ha olyan órákon olvasod, amikor inkább figyelned kéne, akkor jogosan veszik el. Ha olyanokon, amikor lehet, akkor nem. Ez a könyv Magyarországon nincs indexre téve, olvasd nyugodtan, bár az is kérdés, hogy hány éves, ha mondjuk 12, lehet, hogy jogosan gondolkodnak el azon, hogy esetleg nem való neked. (De a kérdésed alapján inkább középiskolásnak tippelnélek.)
5/7 anonim válasza:
Utolsó, a kérdező leírta, hogy szünetekben és olyan órákon olvas, ahol megengedik, szóval ez nem probléma.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Elvittem, de rá se bagóztak, örülnek, hogy legalább valaki olvas. Amúgy 15 éves vagyok.
2017. febr. 3. 06:18
7/7 anonim válasza:
Semmi közük hozzá, hogy a szünetben ki mit olvas.
Órán bármi mást csinálni, mint a tanárra figyelni, és a tananyaggal foglalkozni, végtelen udvariatlanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!