Akik olvasták és látták is az Infernót, mi a véleményetek?
Most jutottam el odáig, hogy megnézzem, hát soha nem vártam még ennyire egy film végét.
Unokatesóm már rég megnézte, érdeklődtem tőle, hogy mi hogy van a filmben a könyvhöz képest. És csak nézett, hogy miről beszélek, ilyenről szó se volt a filmben, teljesen más minden, de azt mondta maga a film nagyon jó.
Megnéztem, életem leghosszabb 2 órája volt. Ez nem is az Inferno, szinte MINDEN más, mint a könyvben. Értem én, hogy nem lehet szóról szóra ugyanaz, azt nem is vártam, de azért ez túlzás. És az, hogy a vége ENNYIRE más legyen...Hatalmasat csalódtam.
Ti mit gondoltok?
Én már eleve csalódtam a könyvben is. Ennyire még sose bántam, hogy pénzt adtam ki egy könyvért.
Ehhez képest, hogy film meg már nem is teljes egészében a könyv, nekem már inkább csak javít az élményen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!