Ti hány könyvet olvastok ki évente? És milyen témában választotok könyvet?
Én tavaly 51 könyvet olvastam ki. Onnan tudom ilyen pontosan, hogy olvasmányjegyzéket vezetek. Füzetben felírom az olvasás kezdetének és végének a dátumát, a könyv szerzőjét és címét.
Néha átlapozom az olvasmányjegyzékemet, mintha egy naplót olvasnék! Csak a dátumból és a könyv címéből visszaemlékszem a nyaralásra, a betegségre, vagy a magányos estékre. Vagy elgondolkodtat, hogy egy vékonyka könyv elolvasása miért tartott három hétig?! ...és hirtelen eszembe jut, hogy ez volt az az időszak, amikor majdnem minden este berúgtam!
35 körül évente az utóbbi 3-4 évben. Főleg szépirodalom, ill. némi könnyedebb is :)
27/F
En az utobbi egy evben alltam ra nagyon az olvasasra. Vezetem is a konyveimet a molyon, szoval tudom, hogy 100folottire rug a szama az utobbi egy evemnek.:D Iden 10konyvet olvastam ki es jelenleg a 11.-et bujom.:)
Elvallatam egy 20.000 oldal fantasy egy eveben belul kihivast, szoval lehet rekordot dontok..
17/L
Évi kb 60, de minden évben nő 10-15el a szám. (Én is vezetem molyon :D)
Ebből kb 15-20 vékonyabb-vastagabb manga/képregény, azért azokat hamarabb kiolvasom.
Változó, néha fantasy de legtöbbször lélektani, sima énregény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!