Kedves 16-21 év közötti fiatalok, mely magyar szerzőktől olvastok szívesen könyveket? Kiknek a könyvbemutatójára mennétek el szívesen?
Figyelt kérdés
2017. jan. 8. 13:45
1/16 anonim válasza:
Benkő László: Kortörténeti hűség jellemzi és igen izgalmasak a könyvei.
2/16 anonim válasza:
Mikszáth Kálmánt olvasok legszívesebben, és az igazat megvallva, szívesen elmennék egy könyvbemutatójáraXD
3/16 A kérdező kommentje:
Látom kettes nem sikerült teljesen megérteni a kérdést!
Akkor hangsúlyozom:
MA ÉLŐ SZERZŐKRE vagyok kíváncsi!!
2017. jan. 8. 17:26
4/16 ciccca baba válasza:
Zakály Viktória
Leiner Laura
Tavi Kata
Brandon Hackett
A. M. Aranth
6/16 A kérdező kommentje:
Komolyan gyerekek, hangsúlyozom:
MA ÉLŐ MAGYAR SZERZŐKRE VAGYOK KÍVÁNCSI!!!
Úgyhogy ne írjatok külföldieket! Remélem azért a szövegértés még menni fog ezek után!
2017. jan. 9. 07:21
7/16 A kérdező kommentje:
A használható válaszokat köszönöm!
2017. jan. 9. 07:22
8/16 anonim válasza:
Jézusom. Ha azt akarod, hogy élő szerzőket írjanak, akkor írd oda, hogy ÉLŐ. Szóval NE KIABÁLJ itt azokkal, akik úgy ÉRTELMEZTÉK a kérdést, ahogyan te LEÍRTAD!
Nem igaz, hogy már egy kérdést nehezére esik némelyeknek megfogalmaznia, aztán még neki áll FELJEBB.
Tanulj meg DEKLARÁLNI!
9/16 A kérdező kommentje:
8-as
3. kommentemben odaírtam, vagy odáig esetleg egyesek figyelme nem terjed ki?
2017. jan. 9. 11:26
10/16 A kérdező kommentje:
ui.: lehet, hogy odaírhattam volna a kérdésben, hogy élő, azonban, ha logikusan belegondolsz, odaírtam, hogy kiknek a könyvbemutatójára mennél szívesen, tehát MOST!! akkor ebből következik, hogy nem elhunyt szerzőkre vagyok kíváncsi!
2017. jan. 9. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!