Lenne valakinek kedve véleményt mondani egy nemrég indult wattpad storymról? Fantasy történetnek indult, nem tini főszereplőkkel.
Barátaim azt mondják jó,na de tudjuk milyenek tudnak lenni a barátok.Szívesen meghallgatnák valaki mást is.
AZ első részben elég sok a helyesirási hiba,de később már igyekeztem figyelni rá
link: [link]
Küldtem privátot. Ez egy összeállítást tartalmaz, amit a kezdő íróknak és a hobbiból írogatóknak szoktam elküldeni, hogy könnyebben boldoguljanak az írással (linkek, tanácsok, ajánlott szakirodalom, stb.). Ez az írással kapcsolatos nehézségek leküzdésére szolgál.
Ha komolyan akarod venni az írást, akkor tesztolvasókra is szükséged lesz (más néven: béta olvasókra), akik írásokat véleményeznek, tanácsokat adnak. Létezik egy tesztolvasói csoportosulás, a privátban feltüntettem, hogy hol találod meg őket.
Kedves Utolsó! Esetleg amiket felsoroltál el tudnád küldeni nekem is? Nagyon örülnék neki
és lehet, hogy segítene fejlődnöm az írásban. (nagy álmom, hogy egy nap író leszek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!