Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A kérdésem annyi lenne, Ti...

A kérdésem annyi lenne, Ti továbbolvasnátok-e a könyvet ha így kezdődne? Részletek lent 😉

Figyelt kérdés

Könyvet szeretnék írni...lehet csak a saját szórakoztatásomra lesz...de lehet barátoknak családnak is, érdekelne hogy ez így mennyire fogná meg az olvasót! Előre is köszönöm.

Az ajtót bámulva Deborah egy kis ürességet érzett ott belül, nagyon mélyen amit talán a lélek szó fogalmazna meg a legjobban! Ürességet, de a tudat, hogy jó döntést hozott, bátorította őt arra, hogy felálljon, összepakolja az eltört tányér és csészedarabokat, és mosolyogva kilépjen az őszi levelek borította utcára! Deborah Lewis nem volt átlagos nő. Ha kilépett a házból, valahogy a levelek is halkabban hullottak a fáról, a madarak is szebben daloltak. Szépsége mindenkit magával ragadott, szőke haja ebben az évszakban még jobban kitűnt a hétköznapi sokaságból, zöld szeme pedig minden férfit megigézett. Mosolya a legszomorúbb embert is nevetésre ösztönözte, Azonban mégis egyedül volt. 10 perccel ezelőtt a lakása bejáratát nézve rájött, jó döntés volt elhagyni Franket. A férfit, aki komolyságával és magabiztosságával mindig is támaszt nyújtott a nőnek, ámbár mindig is csak örök második maradhatott az életében. A munka volt az igazi szerelme Frank Norrynak. Deby ezt az életet nem tudta élni, igy ma ezen a csodás őszi délutánon kimondta...kimondta azt amitől félt, rettegett, hogy legyen vége! Borzalmas volt az érzés, hogy egyedül maradt, de tudta tovább kell lépnie, ha a boldogságot keresi!

2016. dec. 10. 23:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Heló!

Ebben a semmilyen kis írásban is vannak hibák, mint a nem megfelelő szó, írásjel vagy épp vessző használat.

Ennyiből semmi nem derül ki. Rendben, szóba kerül hogy valaki elhagyott valakit, és így tovább...

Számottevő? Nem. Érdekes? Nem.

a könyvet írsz, azért csináld, hogy jól érezd magad.

Ez pedig csak úgy lehetséges, ha nem teszel olyan buta lépéseket, mint amit most csináltál, hogy pár sort kiposztolsz, és véleményt kérsz.

Értelmetlen.

2016. dec. 10. 23:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Először is, miért használsz mindig felkiáltójelet? Teljesen indokolatlan, bántja a szemet. Néhány más elírásról nem is beszélve.

De ami még zavaróbb: Ez egy újabb, milliomodik történet egy összetört szívű, csodaszép lányról, aki éppen nyalogatja a sebeit szakítás után...

Ilyenből annyi van, mint égen a csillag, és a tiédnél messze sokkal jobbak.

Én látok fantáziát az írásodban, de keress valami egyedi témát, ami valóban érdekes és fogyasztható, a hibákat pedig orvosold egy kis nyelvtan talpalóval.

Hajrá, hajrá!

2016. dec. 10. 23:59
 3/8 anonim ***** válasza:
67%

Nem olvasnam.

Indokolatlan felkialto helyek

Erőltetett mondatok

Tökéletes fő szereplő, aki olyan mint egy barbie baba.

Hanyok ettől a szereplő leirastol. Egy karakter a hibátol lesz ember közeli és szerethető. Unalmas (főleg a zöld szem. Ilyen karaktereknek mindig zöld a szemük tapasztalataim szerint), ahogy az egész szosszenet és nem szimpatikus a főszereplő

Végül pedig klises. Magadnak csinálhatom ha élvezed, hajrá, de kimeld meg a szeretteidet és az egész emberiséget ettől a szeméttől.

2016. dec. 11. 03:44
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az építő kritikákat! Bár attól, mert valami nem tetszik, nem kell lekezelően véleményt nyilvánítani!
2016. dec. 11. 09:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"Köszönöm az építő kritikákat! Bár attól, mert valami nem tetszik, nem kell lekezelően véleményt nyilvánítani!"

Kitettél egy nyúlfarknyi írást, amit rövidsége ellenére biztosan nem olvastál el többször, nem ellenőrizted...

Lett egy ötleted, megtetszett, kitetted, úgy, ahogy, annyit, amennyit.

Véleményeink közel sem voltak lekezelőek, mint ahogy Te hiszed! Ha azt akartuk volna, ízekre szedjük az írást és Téged is! De nem tettük! Nem küldtünk el melegebb éghajlatra, csak mert kitettél pár sort, ráadásul hibákkal teli, hogy hallhasd, hogy "Jaj de jó, én tuti olvasná, jaj de tehetséges vagy!". Ilyen nem történt.

Nem mondtuk, hogy írd meg magadnak, és dugd el a világ elől. Nem mondtuk, hogy...

Ugye, hogy azért van különbség? Pedig ahogy az írást tálaltad, az mutatja, mennyire tiszteled az olvasót. Mi viszont korrektek voltunk. Elmaradt az örömujjongás, a hazug dicséretek, az álszentség...

Helyette kaptad kissé kemény, de használható, és bizony, segítő válaszainkat.

2016. dec. 11. 11:30
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem vártam hazug dicséreteket, ez nem erről szólt! Igazából azt éreztem lekezelőnek, amikor azt kaptam, hogy kíméljem meg a világot ettől a szeméttől! De mint írtam is, köszönöm a kritikákat, ebből tanul az ember!
2016. dec. 11. 13:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Szinte az első mondat után letettem volna, de hogy átfogóbban tudjak írni róla, mégiscsak elolvastam.

1000%, hogy nem olvasnám tovább, annyira tömegsztori az egész, ráadásul tele van hibával. Az indokolatlan felkiáltójelek, az elején az a túlbonyolított mondat a lélekkel. Sokkal szebben és kevésbé giccsesen is le lehet írni ezt, akár hibák nélkül is.

Egy kis nyelvtan tanulás nem ártana neked, valamint szerintem olvass többet, mert azzal fejlődsz majd. A kreativitásod fejlesztésére is vannak technikák.

Egyetértek az egyik előttem szólóval, hogy ha magadnak szánod, saját szórakozásra, akkor hajrá! De ne kínozz ezzel másokat, mert talán még névtelen emberektől kevésbé esik rosszul az ilyen kritika, mint ismerőseidtől.

2016. dec. 11. 17:58
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!
2016. dec. 12. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!