Port Fare 2 (Sharry Gammon-Hihetetlen) Kinek mi a véleménye?
Figyelt kérdés
Van aki ismeri ezt könyvet? Vélemény? Nekem az első rész nagyon tetszett valósággal beleszerettem abba a könyvbe^^ most a második kötet is érdekelne és valószínűleg szülinapom alkalmából azzal szeretne meglepni egy barátnőm. Nektek hogy tetszett? Mennyire pörgősek az események? Nagyban eltér az első résztől? Megéri megvenni?
Előre is köszönöm!
2016. dec. 6. 14:38
1/1 anonim válasza:
Eltér, de csak azért, mert ebben a részben, mondhatni Cole a főszereplő, de az első részben megismert főszereplők, további szereplők is jelen vannak a második részben. Nekem tetszett ez is.:) Főleg Cole bénázásai, meg gondolatai :D . Elégé eseménydús, és amúgy tényleg mondhatni a folytatása az elsőnek, mert sokmindenben kötődik a Szerethetetlen-hez, úgy személyekben, mint cselekményben. Szerintem megéri, nekem megvan az egész trilógia és én nagyon szeretem mindhárom részt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!