Tudtok nekem könyvet ajánlani?
Figyelt kérdés
Nem szoktam olvasni,még egy könyvet sem olvastam viszont most hogy annyira sokaktól hallom hogy milyen jó olvasni, jobb mintha mondjuk a filmet néznéd megjött a kedvem hozzá csak nem tudom mit olvassak hiszen semmilyen írót nem ismerek stb. Hallottam már a szent johanna gimiről vagy mi(bocsi nem biztos hohy ez a címe) de az nem jön be.Leginkább olyanok érdekelnének mint mondjuk a Pretty Little Liars sorozat, szóval ami hát értitek...ilyen izgulós fajta meg tele van információval és relytelmes.Nem tudom létezik e ilyen de jó lenne, nem szeretem a túlzott szerelmi sztorikat de pl egy olyan is tetszene ahol mondjuk mint a csillagainkban a hiba vagy valami mély mondjuk egy depressziós írta...16/L2016. nov. 27. 09:32
1/8 anonim válasza:
Szerintem kezdésnek olvass Leslie L. Lawrence könyveket. Azok közül is a régebbieket ajánlom. Ezek nagyon könnyű, izgalmas olvasmányok, nem feltétlenül szerelmesek igaz, de nagyon le tudják kötni az embert.
2/8 anonim válasza:
Olvass Orwell-t vagy Rejtő Jenőt.
3/8 anonim válasza:
Én neked ezt ajánlanám: Becca Fitzpatrick Black Ice-Tükörjég.
Meg van neki mind amit kértél, izgulós, tele van információval és rejtélyes.
4/8 anonim válasza:
Szerintem olvasd el a gengszter nagyit mert ugyanis számomra nagyon vicces és érdekes !
5/8 anonim válasza:
szerintem olvasd el az alkonyatot. nagyon jó könyv. illetve még a Csontváros.ha szereted a fantasy-kat akkor ajánlom.
6/8 homo ludensz válasza:
Elolvashatod a Svejket is ha szánsz rá időt.
7/8 anonim válasza:
Ha maradnék.(film is van belőle.)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a segítséget, úgy döntöttem hogy most Jojo Moyes-től a Miután elvesztetteleket fogom olvasni.:)
2016. dec. 3. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!