Mi a véleményetek a Nyírd ki ezt a naplót című könyvről?
Figyelt kérdés
2016. nov. 26. 23:13
1/12 anonim válasza:
Egy ujabb divat amivel le lehet huzni az embereket..
Irrital az egesz konyv
2/12 anonim válasza:
Nagyon kreatív. Kétféle módon lehet használni:
- Követed az utasításokat (Pl.: az írja, hogy ,,ezt az oldalt csöpögtesd le kávéval, ragassz bele irodai cuccokat(gémkapcs), vagy taposs rá erre az oldalra.)
- Lehet eltekinteni az útmutatástól, inkább rajzolni, írni az üres oldalakra
3/12 anonim válasza:
"Tom Denem" nem szereti az ilyen könyveket.
4/12 anonim válasza:
Divat lett az egészből. És annyi bőrt húznak le róla amennyit csak lehet, most láttam, hogy van belőle valami lányos változat, meg úti kiadás. Egyébként amikor megjelent még én is szerettem volna, de rájöttem, hogy úgyis félbe hagynám, pénz kidobás lenne. Meg amúgyis túl van árazva. Mennyibe is kerül? 3000, 3500 Ft? Veszel egy sima jegyzet füzetet max 200-300 Ft-ért, a neten meg valahol biztos fennt vannak az utasítások.
6/12 anonim válasza:
Szerintem ötletes és kreatív, nekem is van egy. Az is jó benne, hogy nem vár el nagy művészi képességeket (pl rajzolás) elég ha kreatív vagy.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2016. dec. 2. 22:03
8/12 Rippiplayer válasza:
Én könnyen le le tudom vezetni a dühömet.
9/12 kriszti06 válasza:
Szerintem igy elsőre mindenki azt gondolja, milyen jó de meglehet unni.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszi.
2016. dec. 9. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!