Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a véleményetek a Nyírd ki...

Mi a véleményetek a Nyírd ki ezt a naplót! Című könyvről?

Figyelt kérdés

Annyi pozitívat olvastam róla, de nekem nem jött be. Gagyinak érzem :( Meg gusztustalannak a feladatok nagy részét.

Nem értem, hogy értik egyesek, hogy növeli a kreativitást. Lehet, hogy azért nem éreztem, mert alapból is elég kreatív vagyok.

Meg ha kiadok valamire több mint kétezer forintot, azt nem fogom tönkretenni, nekem az sok pénz. Ha rongálni akarok, összetörök nagy jégkockákat.

Nektek mi a véleményetek? Nektek bevált? Mit szerettetek benne?

2016. aug. 19. 20:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Az ötletet nem tartom rossznak, az interneten szinte mindenre van challenge (X darab, rendszeresen megvalósított dolog egy lista alapján), fotózásra, DIY dolgokra, olvasásra, sminkre, stb. Itt ez egy könyv formájában össze van fogva.

Az ilyesmik jók lehetnek új technikák kipróbálására, pl. valami új eszkör, decoupage, bármi.

Viszont nekem ez a konkrét közösség és könyv kicsit olyan trendy magamutogatós és nem valami kreatív. Amit láttam, mind tele Facebook idézet szövegekkel, mindegyikbe kell valami Starbucks "kávé" folt vagy matrica vagy valami. Meg azok a giccs képek, az eltakart arcú, hatalmas feltupírozott hajú, pálcikatestű lány rajzok... Blegh.

2016. aug. 19. 21:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az ötlet jó szerintem, segít kilépni a komfortzónádból. Plusz ez nem olyan hogy teljesen tönkre teszed, csak egy kicsit;) Amúgy most már idegesít sajnos az egész hype, hogy mindenhol ez megy most hogy így megjelent magyarul, ez a második hullám kiakaszt...ráadásul a fordítással olyan furcsa...:/ De ez csak az én problémázásom.
2016. aug. 19. 22:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem h csak én vagyok ezzel így 😊
2016. aug. 20. 07:58
 4/6 anonim ***** válasza:
81%
Az amerikai "kultúra" mélye tekint vissza Rád ebből a könyvből.
2016. aug. 20. 21:58
 5/6 anonim ***** válasza:
51%
Utolsó, mert nyilván valami butuska kis játék, ahol rajzolgatni, meg dekorálni kell, azt jelenti, hogy Amerika egy fertő. Inkább meg sem szólaltál volna.
2016. aug. 22. 12:05
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se tetszik :c nagyon hamar meguntam + van pár feladat, ahol WTF fejet vágtam (pl.: írj csúnya szavakat, tegyél undorító dolgokat a lapra, kend bele a vacsid az oldalakba stb.)
2016. szept. 3. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!