Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Nírd ki ezt a naplót! Ti hogy...

Nírd ki ezt a naplót! Ti hogy csináljátok hogy nem üt át?

Figyelt kérdés

Szeretnék festeni meg filccel rajzolni az oldalakra, viszont szerintem átütne a másik oldalra. Biztos van itt olyan, aki kitölti ezt a naplót... Tudtok tippet mondani? Ti hogyan csináljátok?

Én nem szeretném teljesen megrongálni, a legtöbb feladatot valamilyen más oldalról közelítem meg és inkább kreatívkodok, így nem szeretném ha átütnének a műveim a másik oldalakra. Ti festetek bele? Vagy rajzoltok filccel? Nagyon átüt? Milyen termékeket használtok hozzá?

Tudom, sok kérdés..., előre is köszönöm a válaszokat :)

#festék #filc #napló #átütés #kreatív #Keri Smith #nírd ki ezt a naplót #nyírd ki
2016. aug. 3. 12:44
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Az eredeti angol változat papírja olyan, hogy nem üt át semmi rajta. Ha olyanod van, rajzolj nyugodtan. Sajnos a magyar változatnak elég sz*r a papírja, így pl. a filc átüt. Esetleg próbálj ki többféle filcet, lehet hogy van, ami nem üt át. Vagy külön papírra megrajzolod, amit akarsz, majd beragasztod a könyvbe.
2016. aug. 3. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!