Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Rajtam kívül más is becumizta...

Rajtam kívül más is becumizta az új "Harry Potter könyvet"?

Figyelt kérdés

Pffff nagy hülyeséget csináltam. Valamikor nyáron hallottam, hogy lesz új Harry Potter könyv.

Egyszer csak ott állok a tescoban a polcok előtt és meglátok egy sárga óriás Harry Potter felíratú könyvet, alatta a J.K. Rowlong nevet. Azonnal izgalom lett úrra rajtam, bele se néztem a könyvbe, kaptam le a polcról és siettem haza.

És jött a pofára esés...

Nem is Harry Potter és nem is J.K. Rowling..

Nem vagyok akkora fan, hogy Rowling minden levegővételét figyelemmel kísérjem, ezért lemaradtam erről a színdarab dologról.

Köny! Harry Potter! J.K. Rowling! Kosár!

Azt a kis megbújó felső sort, ami tájékoztat a szövegkönyv dologról, észre sem vettem...

Ajjjjj

Nyilván egyedül én nem tudom elolvasni a felső sort..

Nektek tetszett a könyv?

2016. nov. 18. 19:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem érdekel Potter, de az igen, hogy te elolvastad már? Mert oké, hogy nem erre számítottál, de végül mi lett? Jó vagy nem jó?
2016. nov. 18. 19:31
 2/6 A kérdező kommentje:

Színdarab, párbeszédek.. nekem személy szerint nagyon nem tetszik se a stílus se a forma. Egyrészt az előítélet miatt, másrészt meg rettentő unalmas..

Ha valaki nosztalgiázni szeretne, és tudatosan vette a szövegkönyvet, annak biztosan kellemes élmény, de aki vár is valamit tőle, az messze kerülje el... persze csak szerintem.

2016. nov. 18. 19:41
 3/6 anonim ***** válasza:
38%
Én sem vagyok fan. De esküszöm az első Libris " Új Harry Potter" - nál tudtam , hogy valami kamu... :/ nem is értettem miért vannak odáig érte. Én az Auchan- ban olvastam bele.. hát :S utána " nevettem" akinek a kezében láttam.
2016. nov. 18. 20:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mikor kijött az első hír, már leírták, hogy Rowlingnak nem sok köze van hozzá, és dráma lesz (a színdarab teljes szövegkönyve változtatás nélkül). Biztosan van hozzád hasonló pár százezer rajongó, akit ez elkerült, és valószínű, hogy a marketing tudatosan tolta az "új HP könyv" szöveget, mert egy dráma kit érdekelne. Viszont már hónapok óta itt a gyakori, de amúgy a fél internet ezzel a hírrel van tele, szóval mostanra viszonylag kevesen maradtak, akiket meg lehet vezetni ezzel. Így jártál, tedd fel Vaterára, hátha kell valakinek.
2016. nov. 18. 22:54
 5/6 A kérdező kommentje:

Nah igen ez az én átkom.. valamiért minden divatos téma hírzárlatot kap nálam.. kb. barlangban élek, volt aki úgy nézett rám, mint egy fogyatékosra, mert épp nem értesültem valamiről, amiről már tényleg mindenki tudott (ilyen nincs az új iphone 7-en jack csatlakozó típusú dolgok).

Akkor ez megint olyan dolog amiről egyedül én maradtam le...

2016. nov. 18. 23:27
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszett a szövegkönyv, érdekes és lebilincselő a történet. Scorpius Malfoy és Albus Potter barátsága tetszett benne a legjobban.

Szívesen megnézném színházban is a Harry Potter és az Elátkozott Gyermeket, azonban sajnos Magyarországon (pláne Székesfehérváron) momentán nem játsszák.

A szövegkönyvet tudatosan vásároltam meg. Olvastam róla, hogy dráma lesz. Mivel középiskolában, irodalomórán tanítottak drámát (többek között Madách Imre – Az ember tragédiáját), így tudtam mire számítsak. :-) No meg sokat olvasok, így a drámába is belebotlottam az évek során. ;-)

Maga a dráma, mint formátum, is tud jó lenni. Ez olvasó- és írófüggő, hogy kinek mennyire tetszik és hogyan sikeredik magát a drámát megírnia az írónak/íróknak. A Harry Potter és az Elátkozott Gyermek nekem mindenesetre tetszett. Drámástól, szövegkönyvestől, mindenestől.

2016. nov. 19. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!