A Bexi 6. részében sikerül Baloghnak leszerződtetni a DJ-t?
Figyelt kérdés
Oké, tudom, hogy ez nem a legfontosabb eleme volt a történetnek, de azért engem mégis fogalkoztat. Aki emiatt bolondnak néz, nem kérem a véleményét.2016. nov. 14. 19:53
2/6 anonim válasza:
Mivel már Balogh nyaralójába se volt hajlandó elmenni, kétlem.
3/6 anonim válasza:
Nem hiszem de ezt igazáből csak Laura tudhatja mi meg majd tavasszal megtudjuk
4/6 anonim válasza:
Ez nem annyira fontos, engem inkább az érdekelne, hogy mi lesz bexivel és Nagy Márkkal.
5/6 A kérdező kommentje:
Előttem írónak üzenem, tudom hogy nem ez a legfontosabb rész, de Márkékról már rengeteg kérdés van, ahol velük foglalkoznak.
2016. nov. 22. 18:16
6/6 anonim válasza:
Szerintem igen, ha még egy taggal bővül a sztori akkor még érdekesebb lesz...de az is lehet,hogy Pí szerzi meg és hirtelen mindenkinek utálnia kell majd!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!