Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szeretnek olvasni szabadidombe...

Szeretnek olvasni szabadidomben, hogy lekossem magam. Milyen konyvet tudnatok ajanlani? 27/N

Figyelt kérdés

Nem sok konyvet olvastam, csak suliban a kotelezoket, meg anno a HP konyveket, Hamis Gyonyor es a Jegviraglanyok c konyveket... Nem igazan szeretem a termeszetfeletti dolgokat (a HP kivetel volt), inkabb olyan konyvet szeretnek ami E/1 szemelyben van irva, vagy az iro norol, lanyrol ir. Noi foszereplos konyvet keresek...

Koszonom a segitseget elore is.

2016. nov. 6. 21:45
 1/2 TR75 ***** válasza:

Ha mindegy a műfaj, akkor például

Daniel Keyes: Az ötödik Sally (töbszörösen hasadt személyiségű lány története);

Sylvia Plath: Az üvegbura (önéletrajz);

Kiss Judit Ágnes: A keresztanya - Szomor Veron történetei (egy idős asszony visszaemlékezései);

Bozai Ágota: Tranzit glória (ha bírod a kissé cinikus és fanyar humort - ebben van némi "természetfeletti", de csak csipetnyi, és nem fantasy-s).

2016. nov. 7. 03:21
 2/2 Márciuska ***** válasza:

Szerintem nézz be az Erawan kiadó oldalára! Ott csupa ilyenek vannak, húgom imádja őket.

De tudok ajánlani egyebet is.

Régebbi korokból:

- Gárdonyi Géza: Ida regénye

- Luisa May Alcott: Kisasszonyok sorozat, Nyolc unokatestvér+Nyíló rózsa, Régimódi lány

- Jane Austen: Büszkeség és balítélet, Emma

Jelenkoriak (Inkább csak az írókat sorolom, válogass tőlük):

- Rosamunde Pilcher

- Robin Pilcher

- Elizabeth Adler

- Debbie Macomber

- Maeve Binchy

- Joanne Harris

2016. nov. 8. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!