Tudnátok ajánlani valamilyen vérfarkasos vagy vámpíros könyvet? Bővebben lent!
Tipikusan olyanra gondolok, ahol új lány van, meg egy "rossz fiú" akinek titka van, távol akatja tartani a csajt, de közben akarja is, szóval egy tipikus szenvedős sztorit keresek, ami persze nem unalmas, és sok benne az akció.
Tudtok ilyet?
Perszr ha más ilyen típusú könyvet tudtok ajánlani az sem baj☺
Akkor a Twilightot keresed? :D
Kate Lauren - Fallen (angyalok) de a témája ide vág
Csitt csitt szintén angyalos de nekem nem jött be... (főleg, mivel a főszereplőt Foltnak hívják... miért kellett lefordítani a nevét?!)
J.L.Armentrout - Obszidián (idegenek)
Richelle Mead - Vámpírakadémia
Josephine Angelini - baljós csillagok (félistenek)
Kelley Armstrong
The Summoning – A szellemidéző (Sötét erő trilógia 1.)Itt a fiú vérfarkas.
Twilight
Vámpírakadémia
Pokoli szerkezetek sorozat (kimondottan nem a vámpírok a fő eleme a könyvnek, de nagy szerepük van)
A boszorkányok elveszett könyve (vámpírsrác, emberlány)
Látjátok? Épp ezlrt kértems egítséget :D Az utolsó válaszadótól csak a Boszorkányok elveszett könyvét nem olvastam. :D
Nagyon nehéz újat találnom. :/
De nagyon köszönöm a válaszokat :)
Szia :)
Vérfarkas témában:
Mercy falls farkasai utolérhetetlen a kategóriájában
Nalini Singh: egy világ két faj állandó küzdelem sorozat Én csak egyet olvastam belőle de az szuper volt:) asszem a harmadik rész a címe borzongás. Ez alakváltós és farkasok is vannak benne.
The dark divine-fekete bárány trilógia, vérfarkasos, csak kisit ijesztőbb, északa féltem tőle :/
vámpros:
Evernight ( én nem annyira szerettem, lehet h neked tetszene)
Végzet ereklyéi+ összes Cassandra Clare könyv :)
Vámpír akadémia sorozat
Vámpír naplók( én nem olvaastam de elvileg jó)
Darren Shan vámpíros könyvsorozatát sokan dícsérik, bár én még nem olvastam :)
Remélem tudtam segíteni, jó olvasást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!