Ki szereti a Twilight-ot?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 26. 19:27
11/27 anonim válasza:
Én 16 éves vagyok, a könyveket imádom. Nem akarok megsérteni senkit de nekem Robert nem az a hűha pasi a filmben, de nem is néz ki rosszul. Akinek van fantáziája az elképzeli magának az ideális pasit! És Taylor tényleg nagyon jól néz ki :D
12/27 anonim válasza:
A medvedisznóember és srácok közül csakis a homárok, csajok közül meg kb mindenki tisztelet a kivételnek!
13/27 anonim válasza:
A legkedvesebb nénikéd szereti az olyan f*st mint a tvájlájt
14/27 anonim válasza:
Hát én nem. Unalmas, a téma is már lerágott csont, úgy próbálják meg érdekessé tenni, hogy egy csomó hülyeséget ráakasztanak a vámpírokra amitől nem hogy közelebb hozná őket, inkább nevetségessé és hiteltelenné válnak. Aki igazán vámpírregényt szeretne olvasni, ajánlom az örök klasszikust: Bram Stoker Drakuláját, vagy Stephen King Borzalmak városa című regényét. Ők (természetesen többek között) népi hiedelmekből, kutatómunkával írták meg a műveket.
15/27 anonim válasza:
én szeretem.de én sem vagyok olyan őrül rajongó. a könyvet szeretem inkább és aki azt írta hogy szar, kíváncsi lennék neki mi tetszik és biztos ő is ki lenne bukva ha azt fikáznám.
16/27 anonim válasza:
a tipikus "tinti" kislányok 12 éves agyszint alatt...
17/27 anonim válasza:
A könyv tetszett, a film kevésbé.
Nem vagyok én se őrült rajongó, se kis tini, értelmes huszonéves csaj vagyok.
Akinek meg nem tetszik, szebben is megfogalmazhatná, vagy ne írjon ide és lépjen le! :)
18/27 anonim válasza:
Én nem egy nyálas tini vagyok, hanem egy húszéves értlemes lány aki szeret olvsani és nagyon szeretem a Twilightot, a könyvet is és a filmet is. Nekem maga történet tetszett meg. És én nem csak ilyen vámpíros vérfarkasos könyveket olvasok. Olvasok Jane Austent, Emily Brontet. Dan Brownt, és még sok mást. A twilightnak is megvan a maga szépsége, és akinek nem tetszik az ne is olvassa. Mindenkinek más tetszik, és ha valainek tetszik ez a könyv, az nem jelenti azt, higy egy nyálas tizenéves. És nem kellene ennyire fikázni. Erről ennyit.
19/27 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a könyvet! A filmet már kevésbé. Nem rossz, de már engem is idegesít, hogy mindenhonnan Robert P. folyik...:P
De a könyv az egyik kedvencem!
20/27 anonim válasza:
asszem én már kiesek a kistini kategoriából,de szerintem jó a film is...
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!