én ugyan nem.. semmi értelme ráadásul sül róla hogy mormon propaganda :D
16/L
2010. ápr. 26. 19:36
4/27 anonim válasza:
szerintem sz@r.
és a szereplők retek rondák, nem tudom miért őrül meg értük néhány ember..
mielőtt a fanok leugatnak, közlöm, nem őket, hanem a könyvet és a filmet fikázom!
16/L
2010. ápr. 26. 20:45
5/27 anonim válasza:
Bottalsepiszkálós kategória...
2010. ápr. 26. 21:06
6/27 anonim válasza:
Hát...én igen szeretem! (És hozzá tenném, nem vagyok őrült rajongó, aki oda van a főszereplőért!!) Egyszerűen maga a film hangulata és a témája ragadott meg. :)
2010. ápr. 26. 21:40
7/27 anonim válasza:
Már bocs, de könyvek kategória, szóval "Bűn szondák a szereplők" Akkor picinyem neked van bűn szar képzelő erőd, mivel úgy írja le a könyvbe, hogy a legszebb és a legjobb és kb csak körbeírja, szóval azt képzelsz magad elé akit akarsz és neked az lesz a legszebb.. Szóval ennyi.
Amúgy igen szeretem, nagyon jó kis könyv és én még a tanulságot is megláttam benne, ha lehántjuk róla a fantasy réteget.. De persze akik csak átszaladnak a mondatokon és nem olvasnak a sorok közt, azok sose fogják értékelni.. :)
2010. ápr. 27. 18:55
8/27 anonim válasza:
Nem a kedvenc, de nagyon szeretem. A twilight-saga minden részét olvastam és szerintem nagyon jók. A szereplőket mindenki olyannak képzeli el, amilyennek akarja. Épp ez a legjobb a könyvekben, a fantáziára van bízva. Csak sajnálni tudom azokat, akiknek nincs olyan. Egyébként könyvbe sokkal jobb, mint filmbe, pedig elfogult vagyok, mert szerintem Taylor elég jól néz ki :P.
2010. ápr. 27. 19:36
9/27 anonim válasza:
Minden 12-15 éves kistini, akiket könnyen lehet maipulálni, és szerelmesek Robertbe...
2010. ápr. 30. 11:28
10/27 anonim válasza:
Hát nekem is tetszik a mind a film, mind a könyv! Nem vagyok buza sem...De nekem is bejön egy színÉSZ... Ashley Greene :D 16/F
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!