Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A bookdepository-ról mennyi...

A bookdepository-ról mennyi idő amíg megérkezik a könyv?

Figyelt kérdés
Már 2 és fél hete rendeltem az oldalról és azt írták, hogy Európába 6-8 nap a kiszállítás. Ennek ellenére a rendelésfigyelő (nem tudom, hogy így hívják-e hivatalosan is) annyit jelzett, hogy feladták és Angliába van. Szerintetek írjak nekik, vagy még ráér? Illetve ha valakinek van tapasztalata és több mint 6-8 nap a kiszállítás akkor legyen szíves írja meg a tapasztalatát. (Hú de hosszú lett, ez már szinte egy regény. :D)

2016. okt. 14. 21:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Nos. Egyrészt nem a rendelés napjától kell számítani, hanem a postára adás napjától.

Küldenek e-mailt, amikor postára adták, illetve a honlapjukon is meg lehet nézni.

Szóval onnan számítsd az eltelt napokat. Másrészt a hétvégék sem számítanak, csak a munkanapok.

A 6-8 nap (munkanap!) csak egy tipp a Bookdepo honlapján, régebben többet írtak. Egy időszakban azonban tényleg elég gyors volt a posta és ekkor lecsökkentették.

A posta sebessége azonban nem a Bookdepo befolyása alá tartozik.

Nekem mostanában két könyvem is lassan érkezett meg, az egyik olyan 13 munkanap volt, a másik 15. De többségében hamarabb meg szoktak jönni, olyan 8-10 munkanap alatt.

2016. okt. 14. 21:37
 2/3 RoseTyler ***** válasza:
Az egyik könyvem egy, a másik négy hét múlva érkezett meg, miután postára adták Angliában.
2016. okt. 14. 22:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :D
2016. okt. 15. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!