Tudtok ajánlani jó könyveket?
Olyan könyvekre gondolo ahol egy lány egyetemre megy és ott megismerkedik egy fiuval vagy valami iylensmi... vagy akár olyana is lehet gondolni hogy a csaj elkötözik a szüleivel igy uj suliba kell járjon vagyis ilyen Young/Nem Adults könyveket keresek....Ezeket a könyveket olvastam már :
Ana Todd - Miután sorozat (Második kedvenc könyvem♥♥)
J. Lynn - Várok rád
Rachel Van Dyken-Egyetlen (Nagyon tetszett)
Jennifer L. Armentrout - Luxen sorozat(Csak az első rész tetszett)
Jamie McGuire -Gyönyörű sorscsapás(Kedvencem ♥)
Katie McGarry-Feszülő hur sorozat 1. rész
Lacy Weatherford- Bizsergés
Simon Elkels - Tökéletes Kémia
Molly McAdams- Kétesélyes szerelem
J. Sterling- Hibátlan játék (imádtam *-* a vége valami iszonyat jó )
Lisa De Jong - Amikor esik...
Kirsty Moseley-A fiu aki bemászott az ablakomon
Fallen sorozat (Most készül belőle a film ❤❤❤)
Senkinek sem kellesz!
Alaska nyomában (Figyelem! Nagyon haragudni fogsz John Greenre hogy így fejezte be! Miután elolvastad késztetést érzel majd, hogy eldobd a könyvet!)
Anna és a francia csók (csak az első része tetszett)
Vérbe öltözött Anna (szintén "könyveldobós" kategória, de a végét leszámítva tetszett)
Ha a Miután sorozat a második kedvenced, ahogy írtad, akkor biztos nem lehetsz több 16-nál (és ez az írásodon is meglátszik amúgy). Már bocs, de hogy lehet azt a valamit szeretni? :D
Molyon mindegyik része 70% körül van, a goodreads-en meg 3.70 körül, ami hát.. irtó kevés.
Bár amikor kezdtem az olvasást, nekem is bejött mindenféle sz.rság, mint pl. Abbi Glines könyvei. Ma már el nem tudnám olvasni az ilyenfajta "műveket".
Kelly Oram: Cinder és Ella
Az írónőtől vannak még ilyen jó könyvek ha érdekel.
Christian Bieniek: A szűz jegyében?!
Amiket felsoroltál mind olvastam, szóval remélem ezek is tetszeni fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!