Tudtok ilyen könyveket ajanlani?
Figyelt kérdés
17 éves lany vagyok Es olyan könyvet keresek ami magyarul vn,tini lanyoknak valo, happy enddel vegzodik, tartalmas,izgalmas,szerelmes sztori, sok cuki resszel Es szexualitassal. Olyan tipikus nem tudom letenni könyvet:D elore is koszonok minden tippet:32016. okt. 5. 21:08
1/8 anonim válasza:
Jennifer L. Armentrout- Luxen (romantikus, izgis, kalandos... Daemon♥ *-*)
Jamie McGuire - Gyönyörű sorscsapás
Abbi Glines - Sea Breeze
most ezek jutottak eszembe , a Luxenbe tényleg van minden, a Gyönyörű sorcsapás is nagyon jó az leginkább csak romantikus (Travis ♥ )
2/8 anonim válasza:
Fallen
Luxen sorozat
Black Ice
Tökéletes kémia
Senkinek sem kellesz!
4/8 anonim válasza:
Fiona Woodtól a Vadvilág. Nem kifejezetten izgalmas, de jó könyv. :)
5/8 anonim válasza:
Várok rád, Bízz bennem, Légy mellettem (ezek kapcsolódnak egymáshoz)
Gyönyörű Sorscsapás, Veszedelmes sorscsapás (kedvenceim)
esetleg Girl online (ezt a könyvet Zoella írta)
Párválasztó
Fallen sorozat
Fényemberek
Across the Universe-Túl a végtelenen
6/8 anonim válasza:
Obszidián sorozat
Tükörlelkek (ennek két része van eddig Magyarországon játszódik)
DUFF
7/8 anonim válasza:
Tökéletes kémia
Geek girl
Mire jó a rosszfiú?
8/8 Könyvimádó05 válasza:
Hát... LOL-könyvek, Bexi-sorozat, SzJG... Leiner Laura összes könyve. Bár ezekben nem akkora a hentai/18+/ faktor... 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!