Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudtok könyveket ajánlani?

Dorcii405 kérdése:

Tudtok könyveket ajánlani?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok és szeretnék pár új könyvet.Inkább egy szerelmes tinis vagy a fájdalomról szóljon.A LOL könyveket ne írjátok mert már elkezdtem őket.Ha lehet az alexandrából vagy a Libriből.
2016. aug. 24. 22:13
 1/8 anonim válasza:
0%

Jeff Hirsch Tizenegyedik csapás

Kertész Imre Sorstalanság

2016. aug. 24. 22:20
 2/8 SzJG fann ***** válasza:
Ha szereted a tini könyveket ajánlom Leiner Laurától a Szent Johanna Gimi sororzatot, a Bexi sorozatot,a Bábelt stb. Tőle minden jó
2016. aug. 24. 22:28
 3/8 anonim ***** válasza:
61%
Mondd, hogy nincs 12 évesen szerelmi bánatod, könyörgöm. Ugye nincs? Ilyen korban még nem kellene, hogy a fiúk járjanak az eszedben, inkább menj és játsszál. Én ennyi idősen még azt sem tudtam, mi az az internet. :D
2016. aug. 25. 00:12
 4/8 anonim ***** válasza:

12 évesen már bele lehet kezdeni a Harry Potterbe. Oké, nem szerelmes, de "alapmű".

Ennyi idősen pöttyös és csíkos könyveket olvastam, úgy gondolom, még mindig kaphatók, de valószínűb, hogy valamelyik idősebb rokon polcán ott lapulnak:

A titkos kert

Mi szemüvegesek

Biri és Bori

Szöszi

Iskolatársak

Házasságból elégséges

Hoztam három gyereket

Mosthatestvérek

A tűzpiros üveggömb

stb

de ilyen idősen jó (bár nem szerelmes, de kicsit fájdalmas/an szép) az Édes mostoha, Édes mostohatestvérek.

s egyéb klasszikusok is szóba jöhetnek, mint pl Pán Péter.

2016. aug. 25. 09:57
 5/8 anonim ***** válasza:

Inkább nem ajánlanék, mert nem tudom pontosan milyen felelne meg az ízlésednek, és mind a kétszáz imádott könyvemet nem írnám le. Menj fel a könyvmolyképző.hu oldalra. Ott mindenféle van, kedveényekkel is.

Azért van egy sorozat amit ajánlanék:

Peter Freund: Misztéria, Ayani, Sinkkálion

2016. aug. 25. 10:16
 6/8 anonim válasza:

Szia (-:

Én például nagyon szeretem az Életem a Walter fiúkkal c. könyvet. Ali Novak írta. És még tudom ajánlani az összes John Green könyvet, bár én szinte az összesen sírtam, bár nem tudom, te hogy vagy vele. :D

Nem rég olvastam Laurie Halse Anderson Hadd mondjam el... c. könyvét. Nézz utánuk, hátha a te stílusod. :D Remélem tudtam segíteni. (-:

13/L

2016. aug. 25. 14:29
 7/8 anonim ***** válasza:

menj be 1 könyvtárba és nézegesd a könyveket.

kategorizálva vannak tudsz válogatni eléggé szubjektiv kinek mi tetszik

2016. aug. 25. 21:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Stephanie Perkins - Anna és a francia csók
2016. aug. 30. 01:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!