Tudtok könyveket ajánlani?
Jeff Hirsch Tizenegyedik csapás
Kertész Imre Sorstalanság
12 évesen már bele lehet kezdeni a Harry Potterbe. Oké, nem szerelmes, de "alapmű".
Ennyi idősen pöttyös és csíkos könyveket olvastam, úgy gondolom, még mindig kaphatók, de valószínűb, hogy valamelyik idősebb rokon polcán ott lapulnak:
A titkos kert
Mi szemüvegesek
Biri és Bori
Szöszi
Iskolatársak
Házasságból elégséges
Hoztam három gyereket
Mosthatestvérek
A tűzpiros üveggömb
stb
de ilyen idősen jó (bár nem szerelmes, de kicsit fájdalmas/an szép) az Édes mostoha, Édes mostohatestvérek.
s egyéb klasszikusok is szóba jöhetnek, mint pl Pán Péter.
Inkább nem ajánlanék, mert nem tudom pontosan milyen felelne meg az ízlésednek, és mind a kétszáz imádott könyvemet nem írnám le. Menj fel a könyvmolyképző.hu oldalra. Ott mindenféle van, kedveényekkel is.
Azért van egy sorozat amit ajánlanék:
Peter Freund: Misztéria, Ayani, Sinkkálion
Szia (-:
Én például nagyon szeretem az Életem a Walter fiúkkal c. könyvet. Ali Novak írta. És még tudom ajánlani az összes John Green könyvet, bár én szinte az összesen sírtam, bár nem tudom, te hogy vagy vele. :D
Nem rég olvastam Laurie Halse Anderson Hadd mondjam el... c. könyvét. Nézz utánuk, hátha a te stílusod. :D Remélem tudtam segíteni. (-:
13/L
menj be 1 könyvtárba és nézegesd a könyveket.
kategorizálva vannak tudsz válogatni eléggé szubjektiv kinek mi tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!