A Leiner Laura Bábel című kőnyvéből van vagy lesz 2. rész? Mondjuk megegy fesztivál vagy valami ilyesmi
Figyelt kérdés
2016. okt. 12. 20:06
1/11 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy nem. Meg, ha lenne akkor már kijött volna, mert azóta már megjelent az Akkor szakítsunk, meg a Bexi sorozat is :)
2/11 anonim válasza:
Sajnos nem lesz, bár engem is érdekelne Zsófi és Szasza további kapcsolata.
De sajnos minden könyv véget ér egyszer és könnyes búcsú után elfogadjuk, hogy vége, nincs tovább. Ezek után csak tippelhetünk mi történhetne ezután! 😢
3/11 A kérdező kommentje:
Hmm....az kár :'(
Pedig jó lenne ha lenne tovább
2016. okt. 14. 16:50
4/11 anonim válasza:
Igen de mivel nincs ezért csak a fantáziádra támaszkodhatsz... :/
5/11 A kérdező kommentje:
:/
2016. okt. 14. 20:20
6/11 anonim válasza:
Sziasztok :) 460 oldalt tudtam letolteni de lattam hogy 528 oldalas a konyv.. akinek meg van a konyv az le irna mondjuk az utolso 2 mondatot? Csak h tudjam h amit en olvastam a vegen az telleg a vege vagy meg van folyatatas? Koszonom elore is.
7/11 anonim válasza:
sziaa:) most nincs nálam a könyv, de vmi olyasmi a vége h Zsófi már otthon van leült a gép elé és megnézte hogy mit írt Kolos. Az utolsó mondat pedig vhogy így szól: "Egy hét Anthony Kiedis nyomában, avagy Chilivel a Bábelen"
8/11 miracica válasza:
Én ugy tudom sajnos nem lesz és ez is egy
Részes lesz mint az Akkor szakítsunk:-(
10/11 anonim válasza:
Nem lesz sajnos, de ha lenne nagyon örülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!