Melyik fiú lenne jobb Scorpius Malfoy szerepére?
Úgy döntöttem, hogy írok egy wattpades történetet. Maga a történet a Harry Potter következő generációjáról fog szólni. Szeretem előre megtervezni a dolgokat, ahogy azt is szeretem feltüntetni, hogy én hogyan is képzelem el a szereplőket. Persze ez nem azt jelenti, hogy mindenkinek kutya kötelessége úgy elképzelni őket, csak valahogy nekem ez is egyfajta segítség és egy biztos pont az írásban.
Szóval osztottam-szoroztam, keresgéltem egy alkalmas arcot Scorpius Malfoy (Draco fia) "megszemélyesítésére", de sehogy sem tudom eldőnteni, hogy melyik a legalkalmasabb, avagy a leghitelesebb.
Két esélyes van: Lucas Till és Lucas Grabeel.
Arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek ki lenne a jobb Scorpius :). (Kérek mindenkit, hogy ne támdjon és bunkóskodjon, elvégre ez az oldal azért van, hogy kérdezzünk) :)
A válaszokat előre is köszönöm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!