Úgy döntöttem szórakozásból írok egy novellát, de nem tudok dűlőre jutni egy fontos kérdésben. Szerintetek melyik lenne a jobb megoldás?
Még az elején járok, szóval nincs még teljes sztori.
A történet 3 fiatalról szólna, akik már egészen kicsi koruk óta ismerik egymást, szinte a kezdetektől fogva együtt nőttek fel. Ketten közülük kétpetéjű ikrek, egy fiú és egy lány, a másik egy náluk 1 évvel idősebb fiú. Mindhárman 1-1 különleges képességet örökölnek: telekinézis, telepátia, teleportáció.
A lányé lesz a telekinézis, viszont másik kettőben nem tudok dönteni. Annyi biztos még, hogy a lány, és a másik fiú egy párt alkotnak majd, így arra gondoltam, hogy talán a fiúé lehetne a telepátia, mert ez egy érdekes párkapcsolati helyzetet idézne elő, az ikerfiúé pedig lehetne a teleportáció.
Viszont azért alapvetően az ikrek között a való életben is van egyfajta kapocs, szóval lehetne az ikerfiú a telepata, és egyfajta összekötő kapocs hármójuk között.
Ti mit gondoltok?
Ja, és ha már itt tartunk, szerintetek érdemes még ilyeneket írni, vagy már nagyon elcsépelt a téma, és tényleg csak szórakozásként fogjam fel?
A választásban nem tudok neked segíteni, de:
- Igen, elcsépelt téma, de ez nem jelenteni azt, hogy nem alkothatsz jót belőle.
- Valamint, erről szerintem inkább regényben kéne gondolkoznod, nem novellában... úgy lehet túl sűrű lesz.
Köszönöm szépen a jó tanácsokat! :)
Alszom rá még egy párat, és utána magam döntöm el.
És igyekszem újszerűen megközelíteni a témát. (Erre már vannak jó ötleteim).
A regényen is gondolkodom, mert igaz, ami igaz, sűrű lenne novellának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!