Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szjg vagy bexi? Miert? ,

Szjg vagy bexi? Miert? ,

Figyelt kérdés
normalis valaszokat pls

#könyv #Leiner Laura #net #SzJG #Márk #cortez.ll könyvesbolt
2016. szept. 27. 18:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
52%

egyetértek a 8assal és a 10essel. SZJG.

(mondjuk a bexibe csak beleolvastam, nem olvastam el teljesen, így szjg :))

2016. okt. 16. 18:34
 12/20 anonim válasza:
90%
Nehéz választani de nekem is az SZJG-hez húz a szívem. Az SZJG elolvasása egy életérzés.. :D Főleg ha olyan korban olvasod amikor bele tudod élni magad a karakterek életébe,bár ha már idősebb korban olvasod akkor nosztalgia képen is tökéletes,én még a mai napig a kezembe veszem és újra olvasom a részeket pedig már nem 2szer elolvastam az összeset :D A Bexi sorozatnak is megvan a maga varázsa, maga a történet nem olyan "életszerű",mint az SZJGben viszont a karakterek és a humoruk nagyon szerethető (vagy éppen pont az ellenkezője.. Geri..) Szóval mint a két sorozat mellett szól pro és kontra de nekem az SZJG A BEST *-*
2016. okt. 31. 11:01
 13/20 anonim válasza:
100%
Ez elég nehéz, mert mind a kettőt nagyon szeretem. De inkább a Bexi sofozatot választanám, mert az egy kicsit izgisebb. De kinek mi.
2016. nov. 4. 20:49
 14/20 anonim ***** válasza:
91%
Bexi. Engem az valahogy jobban megfogott. Imádom az FBA -t Pavelint Márxit Körtyt. Gerit gyűlölöm de sztem mindenki, Laurának ez a sorozata nagyon ott van. Magasról veri az SzJG-t. Nem azt mondom hogy aaz szar csak nekem Beka élete jobban tetszik.
2016. dec. 21. 21:45
 15/20 anonim válasza:
100%
Bexi. Erre az okom teljesen egyszerű. Sokkal jobban bele tudom élni magam, és szórakoztatóbbnak is találom. A szereplők is szimpatikusabbak, és jobban a szívembe zártam őket. Félreértés ne essék, szeretem az SZJG szereplőit is, de a Bexi olyan más. Nagy Márkot jobban szeretem mint Cortezt. Bexi sokkal szimpatikusabb, mint Reni. Aszádék jobban megnevetettnek, mint Robi és Andris. Egyszerűen izgalmasabbnak, viccesebbnek, és jobbnak tartom a Bexit! Most hogy kiolvastam az Egyszert, bevallom, az utolsó négy oldalt végigbőgtem, viszont az SZJG-nél könnyeztem. Bexi sokkal közelebb áll a szívemhez. ♡
2017. máj. 13. 22:03
 16/20 anonim válasza:
Szia! Tudom, hogy sok választ kaptál, de légyszi olvasdd el az enyémet is. Szerintem s Bexi jobb, mert az irodalmilag sokkal jobban ki tud teljesedni, mint az SZJG. A Bexi csak márkról és Bekiről szól, míg az SZJG Reni osztályának az életét is bemutatja. A Bexi sokkal érdekesebb, több csavar van benne, (szerintem) sokkal viccesebb. Ha választani kéne, akkor az a Bexi lenne.
2017. máj. 14. 19:34
 17/20 anonim válasza:
83%

Szerintem is a Bexi.

1: Cortez túl tökéletes. Nagy Márk nem annyira.

2: Reni túl prűd. Példa az intimebb kapcsolat.

3: Bexinek "felnőttesebb" problémái vannak. És Reni túl sokat szenved.

2017. dec. 30. 21:28
 18/20 anonim válasza:
49%
szia! Én igazából most kezdtem el olvasni a Bexit. nekem egyenlőre SZJG. Amikor azt elkezdtem olvasni már az elsőoldalakon megfogott. A Bexi se rossz de ez nem fogott meg annyira mint az SZJG. De majd meglátom. Mundjuk szerintem azért is SZJG mert abba jobban beletudom magam élni. SZerelem,tanulás,iskola,beszólások stb. A Bexibe meg nem annyira tudom. DE peersze az is jó könyv.
2018. szept. 29. 14:44
 19/20 luv mádayy válasza:

hát igazábol az szjg.

Reninek kissé unalmas a természete de igazábol ettol tokéletes a konyv

Cortez lazasága,de egyben komoly is

Zsoltinak a viccein mindig tudok nevetni ha sirok ha nem

Ricsi a védelmével mindenki megakar ovni foleg Virágot meg Renit goleg cortez miatt

Dave a kutyuk miatt lyan amilyen meg persze Macu is

A Rockerek undorito szokásaival

Gábor meg mindig csendben marad

A franci fiu nem tudom hogy hogyan kell irni srry kedvességével

virág a cuki zsiráffal mert az oan nagyon meno

Nahát Kinga szerintem miatta szerettem meg a konyvet a ki sugárzása meg azt hiszi mindenki hogy egy nagyon rossz ember pedig NeM mindenkinek segiteni akar

SZOVAL NEKEM AZ SZJG

2020. ápr. 28. 13:37
 20/20 anonim ***** válasza:
Szia,sárga!😝
2022. márc. 3. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!