Szerintetek miért nincsenek? A mai filmekben / könyvekben ( könyvekben, mondjuk ritkán előfordul! ) - olvasni szerető / könyv fanok? :D
Te tényleg, sem egy sorozat, sem egy film .. Semmi.. Ha néha valakinek könyv van a kezében beoltják és le is teszi. Azaz kb.. " cinkelik " aki szeret olvasni. Persze nem leszet olyan izgalmas dolgokat írni, rendezni, egy olvasó emberről stb.. :D de simán bele lehetne tenni filmbe / sorozatba is - egy olyan jelenetet , hogy az emberek főként a gyerekek kedvet kapjanak hozzá. Szerencsére könyvben volt szerencsém olyanhoz, ahol könyvről szólt a regény, vagy akadt benne valaki aki szeretett olvasni !! :D de nem az a jellemző!
Szerintetek miért van ez ??
Hol nincsenek? Szerintem csak te nézel olyan filmeket és olvasol olyan könyveket, ahol így állnak a dolgok.
Ha nincsenek könyvmolyok egy könyvebn (filmben), akkor általában nem téma az olvasás. Vagy a helyzet nem teszi lehetővé, vagy nem mutatja be a cselekmény a szereplőknek ezt az oldalát, vagy más eseményekre koncentrál.
Lehetséges! :D
Hát filmet mostanában nagyon keveset nézek. Szerintem sokat romlott a minőségük.. A mozit sosem favorizáltam, héha elmegy, de nem kedvenc. A tv- tele van hülyeséggel és reklámmal. A letöltés pedig bíbelődős, sajnos nincs olyan sok szabadidőm. Néha - ha úgy marad a tv mikor mosogatok stb.. vagy ha fáj a szemem olvasni és megy, akkor nézem csak ! :D
Jó tudni, hogy van !! :D Könyvben én is találkoztam vele, filmben ritkán!
Értem, hogy arra nagy sztorikat nem lehet építeni, de féltűnt, hogy pl ( videójáték, számítógép.. stb.. " menő " hobbik ) általában vannak benne, de ha valaki szóba hoz egy könyvet, vagy elkezd olvasni, kicikizik , ilyesmi.. és" bántott picit " !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!