Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyvet ajánlnátok?

Milyen könyvet ajánlnátok?

Figyelt kérdés
Bármilyen műfaj jöhet, de nagyon szeretem az olyan történeteket, amik tényleg elgondolkodtatják az olvasót.

2016. szept. 24. 19:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Zalán Tibor - Papírváros

Stephen King - A Ragyogás

Stephen King - Az

Arthur Herzog - Hőség

Walter Bukowsky - Csatárlánc

2016. szept. 24. 20:28
 2/4 The magic of banana ***** válasza:

Essay about blindness

The boy called it

The bunker diary

Demian: The Story of Emil Sinclair's Youth

Lolita

The butterfly of the stars

The room

Matt Shaw könyvek

Edgar Allan Poe

The giver-Lois Lowry

Tenderness-Robert Cormier

2016. szept. 24. 23:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Harriet Beecher Stowe: Tamás bátyja kunyhója
2016. szept. 25. 18:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Margatet Mitchell: Elfújte a szél (Elgondolkodtató, ugyanakkor végtelenül szórakoztató, izgalmas könyv. A 19. századi Amerikában játszódik, egy gazdag ültetvenyes család lányáról szól.)

J.R.R.Tolkien: Gyűrűk ura (Szerintem hallottál már róla :)) Nos ez a trilógia, ha egy kicsit a sorok mögé és közé tudsz látni, akkor komoly hattértatralommal bír.)

George Orwell: Állatfarm vagy 1984 (Na ezek TÉNYLEG elgondolkodtatják az olvasót. Ha vevő vagy a disztópiákra, akkor eznagyon fog tetszeni.)

Victor Hugo: Nyomorultak vagy Párizsi Notre-Dame (Ezeket csak abban az esetben ajánlom, ha türelmes olvasó vagy, ugyanis rengeteg - szerintem érdekes - filozófálás és leírás fan bennük. De nem úgy, mint Jókainál, hanem fejezetek szólnak például Párizs látképéről. Ennek ellenér nekem egy élmény volt az olvasásuk, és komoly gondolatokat ébresztettek bennem.)

Martti Larni: A szép disznópásztorlány (Kizárólag abban az esetben fogj neki ennek a könyvnek, ha nő vagy, mert van egy nagyon erős feminista beütése. Inkább társadalom -, mint férfikritika (a nők hülyeségeit is tárgylja), de férfiként szerintem élvezhetetlen.)

2016. szept. 27. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!