Ha az általad olvasottak közül, lenne egy könyv, amit " kötelezővé, , tehetnél mindenkinek.! Melyik lenne az? (:
Én nem tudok dönteni, úgyhogy " csalok ,, .. :D
- Dan Millman: A békés harcos útja.
- A.S.E. : A kisherceg!
Mindenképpen!
Tudom, hogy mindkettő megosztó, de sokat dobnak az emberen, főként ha jókor ' olvassa !
Kíváncsi vagyok mások véleményére is !! :D
Nektek mi / mik lennének ?? :) Miért ?
Nem tennék kötelezővé semmilyen könyvet. Pont úgy, ahogy én az Aranyemberrel szenvedtem hónapokat, valaki lehet, hogy az én kedvenc könyvemmel van így (amit "kötelezővé tennék"). Inkább nem okoznék fejfájást senkinek, amennyiben meg tudom akadályozni :)
Személyesen, én sosem látam értelmét ennek a kötelező olvasmány mizáriának amúgy, ugyanis aki nem akarja elolvasni, az nem is fogja, akárhogy fenyegeted. (Elég az én osztályomat példának venni: megnézik a filmet, megkérik az olvasni szerető osztálytársat, hogy magyarázza el nekik részletesen, vagy elolvasnak egy húszmondatos összefoglalót... csak eléggé akarni kell a 'nemakaromelolvasni'-t.)
Elnézést, elírta a telefon és nem vettem észre! :(
Én sem rajongtam, a " kötelezőért ,, már a szó sem tetszett! Szerencsére unokatesóm szeretett olvasni és mind megvolt neki, így már a nyáron megnézegettem, és ami tetszett, mondtam..hogy majd kölcsön kérem. Mire oda került a sor már úgy ahogy volt kedvem hozzájuk. Bár tény, amit a másik osztálynak kellett, az mindig érdekesebbnek tűnt, így elolvastam azt is mindíg. Szerintem ott kezdődött a könyvmánia ! :D
Javítanám !!!
Akkor vegyük úgy, hogyha ajándékba adhatnál mindenkinek egy könyvet, azzal a céllal, hogy " jobb legyen az élete / a lelki világa , melyik lenne az !? :)
dettó: Harry Potter
illetve Aramanth titka trilógia
Michael Ende: Végtelen történet
és Momo
mert...
mindkét könyv nagyon érdekes, kalandos, megható és elgondolkodtató is egyben:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!