Szerintetek senkinek nem jutott eszébe? (HP7)
Ugye Harry mindenki előtt magyarázza el Voldemortnak,hogy Draco volt a Pálcák Urának a gazdája,és ő legyőzte és most nála van.
Kérdés: szerintetet senkinek,még magának Draconak sem jutott eszébe hogy megszerezze? Mert nem csak a jók maradtak,biztos volt aki meg akarta szerezni... Maga Draco sem az a típus,hogy ha tudja hogy az övé volt,ne akarja újra megszerezni.
Akár eszébe jutott valakinek, akár nem, amikor ez az okfejtés elhangzott, már nem Draco volt a gazdája.
De amúgy szerintem ez a pálcás dolog kicsit túl is van bonyolítva.
Hát erre nem kapunk választ amíg meg nem jelenik a HP8.:)
Egyébként ez nekem is eszembe jutott,hogy ugye csak Harry-t kell lefegyverezni,és már más is a gazdája.Mert azt mondja,hogy visszateszi a sírba,és majd az ő halálával vége szakad az öröklésnek.Miből feltételezte,hogy őt a haláláig senki nem fogja lefegyverezni?Azért nem olyan ügyes gyerek ő!
És tényleg túlbonyolított a végén ez a történet....
Milyen HP8???:D
Ugye? Épp ez az... Erre gondoltam én is...
attól, hogy lefegyverzed még nem győzöd le.
Dumbledore nem akart harcolni Draco ellen -> a fiú lefegyverezte -> mivel nem harcolt, megadta magát: Draco legyőzte őt.
Amikor a Malfoy kúrián vannak Harryék, tisztán érezhető, hogy Draco nem óhajt harcolni, tehát ő is megadta magát. Ha viszont Harry egy ilyen helyzetbe kerül, ő NEM FOGJA MEGADNI MAGÁT. Ezért, ha valakinek kell a pálca, az megöli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!