Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Régen olvastam a Neveletlen...

Régen olvastam a Neveletlen hercegnő naplóját, és eszembe jutott hogy kb. az 5. -ig jutottam el. Mi lesz a vége?

Figyelt kérdés
2010. febr. 17. 19:13
 1/6 anonim ***** válasza:

elég bonyolult, mert még van 5. kötet

a lényeg: Mia és Michael ugye összejönnek, majd jön J.P. egy uralkodói sarj asszem, ő az aki utálja kukoricát a chiliben. a srác rámozdul miára, de ő visszautasítja.

ia és michael készek ARRA, de kiderül, hogy Michael már nem szűz, Mia kiborul, visszaadja a medált, amit kap a sráctól, Michael meg ki fog utazni Japánba robotot készíteni, milliomos lesz...ennyit tudok, mert a 10. rész bár meg van, de csak a tartalmát olvastam el

bocsi a helyesírási hibákért

2010. febr. 17. 19:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Ó máj gád 8( és a legvége miii? :O
2010. febr. 18. 08:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

a vége:::

mia 18 éves lesz.

michael milliomosan viszatér

egy interjú során miával találkozik és újra és újra találkozgatnak.

mia írt egy könyvet amit eddig senki nem akart kiadni.

most viszont valaki ki akarja adni.

michaellel lsmennek megünnepelni ezt,és a vacsora után elmennek lovaskocsizni...mia próbálja távol tartani magát tőle jp miatt,de az egész lovaskocsiút alatt csókolóznak.

a végén mia rájön hogy jp csúnyán beszapta őt.

a liftben szakít vele a liftből kilépve pedig michael várja aki meg akarja verni jp-t, de mia viszatartja.

végén mia és ő összejönnek

2010. febr. 18. 17:30
 4/6 anonim ***** válasza:
előző vok ha hasznosnak találod a válaszom kérlek jelezd!!!!;:)
2010. febr. 18. 17:31
 5/6 A kérdező kommentje:
jp. beszapta (??) am hasznos volt. köszike
2010. febr. 18. 22:13
 6/6 anonim ***** válasza:

igen a lily-vel valahogy erre már nem igazán emlékszem,de ez jól jöt mert így legalább a miának volt mi miatt szakítania

azaz nem a lili-vel hanem a lili azért haragszik rá mert a jp csak azért járt vele hogy közelebb lehessen a miahoz

2010. febr. 27. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!