Mi lett Jeyne Westerlinggel?
Direkt a könyv kategóriába tettem a kérdést, mert a sorozatban teljesen máshogy volt.
Tehát: Robb Stark direkt nem vitte el az Ikrekhez a feleségét, mert úgy gondolta, ne legyen az élete két legfontosabb nője (Jeyne és Catelyn) egy helyen. Mikor Catelynt megölik, annak a szálnak természetesen vége szakad, és senki sem tesz említést arról, hogy mi lett Robb feleségével, akit elküldött valahova messzire, biztonságba. Sajnos már nem emlékszem, hova, de Jeyne még tutira életben van. Szerintetek vissza fog még térni? És lehet Robbnak gyereke? Szerintem simán lehet még! Persze a sorozatban elvágták azt a szálat, de a könyvben még van remény.
Jaime fejezetében szerepel. Emdurral együtt Casterly-hegyre küldi őt, hogy ott biztonságban legyen a Freyektől.
De nem túlságosan örülnek, mert az Ikrekben kinyírták Jeyne fivérét is, szóval a Westerlingek tutira a Lannisterek ellen fognak fordulni még.
Amúgy a Tél szelei prológusában megint szerepelni fog. Ezt Martin mondta.
Elvileg nem lesz gyereke mert az anyja holdteát itatott vele DE
A könyvbeli első megjelenésénél Catelyn úgy írja le, hogy egészséges és jó, széles a csípője, könnyen tud szülni. Ezzel szemben Zúgó elfoglalása után Jaime azt mondja a lánynak keskeny csípője van és olyan (nem tudom pontosan mit írt) gyenge. Én nem hinném hogy Martin papa benézte volna, szerintem itt valami nem oké és lesz még csavar a sztoriban :D
Ja bocsi most találtam egy rövid részletet hogy nem ő lesz a nézőpont karakter a prológusban,csak egyszerűen szerepelni fog benne.
Also confirmed as returning to the novels in The Winds Of Winter prologue is Robb Stark’s widow, Jeyne Westerling, not previously seen since A Feast For Crows. If she’s in the prologue, does that mean Jeyne’s days are numbered, Martin was asked at SDCC 2014? “Let me make this clear here,” Martin told Zap2It in answer to that question, “I didn’t say [Jeyne] was the viewpoint character. I said she was in the prologue. It’s the viewpoint character who always dies”.
Itt a link amiben még vannak 6. könyves infók.2014-es de most ezt találtam
"Nagyon örülnék" XDDD
A kérdező nem nagyon vágja, hogy eddig mindenki meghalt, aki prológusban volt nézőponti karakter. Will, Cressen mester, Chett, Pate és Varamyr is meghaltak mind.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!