Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Olvastátok James Redfield - A...

Olvastátok James Redfield - A Mennyei Prófécia című könyvét?

Figyelt kérdés

Ki hogyan,milyen véletlennek' köszönhetően jutott el a könyvhöz,filmhez?

Mi a véleményetek róla,és használjátok-e a hétköznapokban a felismeréseket?

2010. ápr. 19. 18:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Épp most fejeztem be, a gondolat nagyon nagy hatással volt rám. A felismerések tényleg lényegesek és használnunk kell őket az életünkben.

Az olvasottak nagyon sok mindenben összecsengtek azzal amit a mormonizmusban tanultam. A mormon templomi élmények és templomi tanítások során magam is eljutottam nagyon hasonló felismerésekre.

A könyvet mindenkinek jószívvel ajánlom, elolvasásra, majd a gondolatokról meditációra és imára.

2011. máj. 1. 14:28
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Most fejeztem be - mindig és érdekelt ez a téma, a könyvben nem csalódtam. Körülvesznek olyan emberek, akik érdekeltek a témában, és engem is egyre többször sodor az élet ilyen környezetbe, ahol értelmezni tudom az elém tett "információkat". Pl. nem hiszem, hogy véletlen (mert ugye semmi sem az :)) hogy A Titok és e könyv között oly sok a párhuzam, és még az én életemben is tapasztalom a fent említett könyvek tanításait. Nagy hatással vannak rám, a Mennyei Prófécia pedig bátorságot és erőt adott az életemnek. :)

Csak ajánlani tudom!

2012. aug. 28. 00:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem az a véletlen hozta az életembe, hogy: megszűnt az állásom, 'véletlen' belefutottam egy ismerősbe, aki elhívott magához dolgozni, ott 'véletlen' megismertem egy kolléganőt, akivel nagyon egy húron pendülünk, sokat beszélgettünk a világ dolgairól és ő ajánlotta.

Amióta elolvastam és filmen is megnéztemm sokat változott bennem a világkép és sokkal jobban tudom érelmezni a velem történő dolgokat és az emberek viselkedését.

2016. aug. 31. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!