Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik a kedvenc könyvetek és...

Melyik a kedvenc könyvetek és miért?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 19. 18:23
 1/6 anonim ***** válasza:
51%

A változatosság kedvéért : Alkonyat xD

Nyugodtan le lehet pontozni, de nekem tényleg ez a kedvencem. Hogy miért? Mert egy olyan lányról szól, aki akár én is lehetnék annyira hasonlítok a történetben szereplő Bellára...azt kivéve persze hogy egy jóképű vámpír belémzúgott xDxD

Kevés történet van melynek a főszereplőjével azonosulni tudtam, de az Alkonyat az kivétel.

2010. ápr. 19. 18:34
 2/6 anonim ***** válasza:
62%
Életemben már elolvastam minimum 1000 könyvet, gondolom szórakoztató irodalomra gondoltál. Azt hiszem Robin Hobb Látnok ciklusa dobogós helyen van, de amit most olvasok Szergej Sznyegov Istenemberek c. regénye is nagyon tetszik. Pár évvel ezelőttről rémlik Raymond E. Feist mester Érzőszívű mágusa, de a közelmúltbeli újraolvasása már nem hagyott bennem olyan mély nyomokat mint először. Nem szeretném kihagyni még Merle Két nap az élet című művét sem, azt hiszem most hirtelen ennyi. : ) 18/f
2010. ápr. 19. 18:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Harry Potter

Felnőttként is alig vártam a könyvek megjelenését. Nagyon jól szórakoztam rajta... Szerettem gyerek lenni...

:D

2010. ápr. 20. 08:27
 4/6 anonim ***** válasza:
minden vámpíros :D
2010. ápr. 20. 20:37
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Gerald Durrell: Családom és egyéb állatfajták

Szeretem azokat a könyveket, amikben vannak állatok, gyerekek, vicces nemzetiségek. Ez a könyv pont azt adja, ráadásul rengeteg olyan jelenet van benne, amin könnyesre kacagtam magam. Mellesleg megtörtént eseményen alapszik, Durrell saját korfui gyermekkorát meséli el, és hát Görögországot is szeretem.

2010. ápr. 21. 22:22
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2010. ápr. 22. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!