Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik a kedvenc könyvetek,...

Bonnie15 kérdése:

Melyik a kedvenc könyvetek, és miért az?

Figyelt kérdés
2011. márc. 15. 17:48
 1/9 Cyberpunk_94 ***** válasza:
100%
Ian Livingstone és Steve Jackson könyvek, mert nagyon megfogott mindegyiknek a világa
2011. márc. 15. 18:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
a Galaxis útikalauz stopposoknak, mert remekül megfogalmazza a megfogalmazhatatlant. szórakoztat és elgondolkodtat...42
2011. márc. 15. 20:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Gyűrűk Ura, mert egyszerűen nem tudom letenni. Annyira jó (legalábbis szerintem), hogy ezt kötelezővé kellene tenni, mondjuk lehet az kicsit elrontaná, mert ami kötelező az már alapból nem jó elven gondolkodik néhány ember.
2011. márc. 15. 20:37
 4/9 anonim ***** válasza:

Most megszállott Vámpírkrónikák rajongó lettem, pedig mindig is rühelltem a vámpírkönyveket, de ez jó:D

Most tartok a 3. résznél(Kárhozottak királynője), de a Lestat a vámpír volt a legjobb:D

Amúgy nem tudom, ez e a kedvenc könyvem. Igazából szinte mindig olyan könyveket olvasok, amelyek kedvencek lesznek. Úgyhogy inkább nem írnék egyet, mert nem lenne igaz:)

2011. márc. 15. 22:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Na jó, egyet írok:) A Jane Eyre az, amit már 3x kiolvastam, ez a rekord:) (meg régen a Harry Potter 1-et vagy 7x, de azért már nem kedvenc:)Sokszor, ha elolvasok egy jó könyvet, azt mondom: Húú, ez annyira jó, tuti nemsokára megint elolvasom.De nem:) Igazából most azt az időszakomat élem "időpocsékolásnak" tartok egy könyvet többször elolvasni, mert annyi olyan van, amit még nem olvastam, és így sem győzök a "még kiolvasatlan könyvek" listám végére érni, mert megszállottként veszem az újakatxD Na mindegy. Amúgy Az utóbbi 2 évben talán Al Pacino életrajza tett rám hatalmast benyomást, zseniális az az ember, imádom:D

Bocs, pont most jött rám a szóf0sásxD

2011. márc. 15. 22:15
 6/9 anonim válasza:

Marlo Morgan: Vidd hírét az Igazaknak, Vidd hírét az Örökkévalónak.

Olvasd el és megtudod :)

2011. márc. 16. 20:47
 7/9 anonim válasza:

True Blood sorozat és a Fekete Tőr Testvériség sorozat J.R.Ward-tól.

Imádom a vámpírokat,kedvenc filmem is róluk szól:Underworld 1-3 Persze a True Blood eddigi évadjai is a kedvencek.

Jó lenne vámpírnak lenni,egyszer kipróbálnám.........most biztos hülyének néztek,de már vámpírfüggő vagyok.

2011. márc. 16. 21:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Gyűrűk ura.Azért mert nagyon szép.Mindent lehet rá mondani,de azt ,hogy érzelemmentes azt nem.Úgy meghatódtam a végén...kicsit szomorú volt.
2013. máj. 14. 21:14
 9/9 Roni123 ***** válasza:

Sir Arthur Conan Doyle:Sherlock Holmes

és ami nagy hatással volt rám: paulo coelho alkimista című könyve, de jó még a veronika meg akar halni... jók még: Casandra Clare könyvei , Karen Kingsbury:Mint pitypang a szélben. ezenkivül még nagyon imádom stephenie meyer:burok című könyvét. de olyan sok van hogy mire leirnám este lenne....

2013. máj. 24. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!