Melyik a kedvenc könyvetek, és miért az?
Most megszállott Vámpírkrónikák rajongó lettem, pedig mindig is rühelltem a vámpírkönyveket, de ez jó:D
Most tartok a 3. résznél(Kárhozottak királynője), de a Lestat a vámpír volt a legjobb:D
Amúgy nem tudom, ez e a kedvenc könyvem. Igazából szinte mindig olyan könyveket olvasok, amelyek kedvencek lesznek. Úgyhogy inkább nem írnék egyet, mert nem lenne igaz:)
Na jó, egyet írok:) A Jane Eyre az, amit már 3x kiolvastam, ez a rekord:) (meg régen a Harry Potter 1-et vagy 7x, de azért már nem kedvenc:)Sokszor, ha elolvasok egy jó könyvet, azt mondom: Húú, ez annyira jó, tuti nemsokára megint elolvasom.De nem:) Igazából most azt az időszakomat élem "időpocsékolásnak" tartok egy könyvet többször elolvasni, mert annyi olyan van, amit még nem olvastam, és így sem győzök a "még kiolvasatlan könyvek" listám végére érni, mert megszállottként veszem az újakatxD Na mindegy. Amúgy Az utóbbi 2 évben talán Al Pacino életrajza tett rám hatalmast benyomást, zseniális az az ember, imádom:D
Bocs, pont most jött rám a szóf0sásxD
Marlo Morgan: Vidd hírét az Igazaknak, Vidd hírét az Örökkévalónak.
Olvasd el és megtudod :)
True Blood sorozat és a Fekete Tőr Testvériség sorozat J.R.Ward-tól.
Imádom a vámpírokat,kedvenc filmem is róluk szól:Underworld 1-3 Persze a True Blood eddigi évadjai is a kedvencek.
Jó lenne vámpírnak lenni,egyszer kipróbálnám.........most biztos hülyének néztek,de már vámpírfüggő vagyok.
Sir Arthur Conan Doyle:Sherlock Holmes
és ami nagy hatással volt rám: paulo coelho alkimista című könyve, de jó még a veronika meg akar halni... jók még: Casandra Clare könyvei , Karen Kingsbury:Mint pitypang a szélben. ezenkivül még nagyon imádom stephenie meyer:burok című könyvét. de olyan sok van hogy mire leirnám este lenne....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!