Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Valaki, valami jó ifjúsági...

Valaki, valami jó ifjúsági regényt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jelenleg a Szent Johanna Gimit olvasom,amit lassan kiolvasok (már a 7.résznél járok) és azon gondolkodtam hogy mi legyen ez után?

Csak az ilyen fajtájú könyvek/történetek érdekelnek.Legalábbis eddig csak ilyet olvastam.(Kőkemény 2 db) Ugye a SzJG és a Szívzűrök sorozat aminek az utolsó részét nem olvastam már ki :( szóval az is lehet hogy azt fogom ez után,de jó lenne több közül választani,mert képes vagyok és újra olvasom a SzJGt..igen nagyon megszerettem és wáá na mindegy nem ez a lényeg.^^ Előre is köszönöm!

Ui:Amúgy nem rég kezdtem az olvasásra rászokni,ezért nem olvastam még más könyveket(pedig van egy halom kötelezőm,de azok nem érdekelnek :c)

2016. aug. 10. 19:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Tavi Kata: Nyitótánc

Stephanie Perkins: Anna és a francia csók

Jenny Han: A fiúknak, akiket valaha szerettem

Rainbow Rowell: Fangirl

LOL könyvek pl.: Vakrandi a végzettel, Marni Bates: Smith gimi sorozata, Mire jó a rosszfiú?, Rocksztárt ​kaptam karácsonyra ...

2016. aug. 10. 19:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Hű köszönöm :)
2016. aug. 12. 15:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Néhány könyv ami hangulatában hasonló:

Maros Edit: Hűvösvölgyi suli

Leiner Laura: Akkor szakítsunk(más könyvét nem olvastam pl. Bexi sorozat, de azokról is jókat hallottam:))

Ezek meg egy kicsit eltérőek hangulatban, de nekem nagyon tetszettek:D

John Green: Papírvárosok

Celia Rees:Bűbájos mary, Farkasszem (ez már komolyabb könyv)

Jeli Viktória-Gimesi Dóra-tasnádi István- Vészits Andrea: Időfutár 1-6. (van benne történelmi rész, vicces de izgalmas is. Személyes kedvencem :D)

J.K.Rowling: Harry Potter

Lucy Maud Montgomery: Anne sorozat

Nyulász Péter :Helka

Most ezek jutottak eszembe, majd írok ha kifelejtettem valamit.:)

Ui.: Én is nagyon szeretem az SzJG-t. Én a 6. részt fejeztem be ma :D

2016. okt. 6. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!