Ajánlanátok könyveket?
Sarah Dessen: Altatódal
Stephanie Perkins: Anna és a francia csók
Jennifer E. Smith: Milyen is a boldogság?
Kerstin Gier: Rubinvörös
Jessica Park: Flat-Out love - szeretni bolondulásig
Katja Millay: Nyugalom tengere
Jenny Han: A fiúknak, akiket valaha szerettem
Rainbow Rowell: Fangirl
LOL könyvek pl.:Vakrandi a végzettel, Marni Bates? Smith gimi sorozata, Mire jó a rosszfiú?, Rocksztárt kaptam karácsonyra ...
Kody Keplinger- D.U.F.F.- A pótkerék
Huntley Fitzpatrick- Életem a szomszédban
(a Kerstin Gieres sorozat szerintem eléggé véres, vagyis a csaj egyszer meg is öl valakit, majd őt is majdnem megölik...)
Esetleg Rachel Hawkinstól a Hex Hall sorozat... Humoros, de elég régen olvastam, így csak emlékezetből mondom, hogy nincsenek benne túl durva jelenetek...
Leiner Laura: Akkor szakítsunk
Leiner Laura: A Szent Johanna Gimi
Leiner Laura: Bábel
Leiner Laura: Bexi sorozat (Késtèl, Hullócsillag, Ilúzió,Nèlküled)
Maros Edit: Hüvösvölgyi suli
Kalapos Éva: D.A.C
Maggie Stiefvater - Borzongás.
Kylie Scott - Taktus, illetve a Futam (ezeknek még van két további folytatása, azokat még nem olvastam, de biztos jók). A Futamban talán van egy-két véres jelenet (most spoilerezek, pl. két srác összeverekszik), de nem vészes, humor van benne bőven, Mal, a főszereplő srác visz mindent.
Habár írtad, hogy gyenge az idegrendszered, azért beajánlom még Lisa de Jong - Amikor esik... című könyvét, nem épp vidám történet, mire végigolvasod, lelkileg megviselhet egy ideig, DE nekem nagyon tetszett, szerintem érdemes elolvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!