Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ajánlanátok könyveket?

Ajánlanátok könyveket?

Figyelt kérdés
Humoros, szerelmes könyveket keresek. Inkább vörös pöttyös könyveket vagy dream válogatást. Ne legyen benne véres jelenet, gyilkosságok, mert gyenge az idegrendszerem.

2016. aug. 10. 13:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Sarah Dessen: Altatódal

Stephanie Perkins: Anna és a francia csók

Jennifer E. Smith: Milyen is a boldogság?

Kerstin Gier: Rubinvörös

Jessica Park: Flat-Out love - szeretni bolondulásig

Katja Millay: Nyugalom tengere

Jenny Han: A fiúknak, akiket valaha szerettem

Rainbow Rowell: Fangirl

LOL könyvek pl.:Vakrandi a végzettel, Marni Bates? Smith gimi sorozata, Mire jó a rosszfiú?, Rocksztárt ​kaptam karácsonyra ...

2016. aug. 10. 19:53
 2/6 anonim válasza:

Kody Keplinger- D.U.F.F.- A pótkerék

Huntley Fitzpatrick- Életem a szomszédban

(a Kerstin Gieres sorozat szerintem eléggé véres, vagyis a csaj egyszer meg is öl valakit, majd őt is majdnem megölik...)

Esetleg Rachel Hawkinstól a Hex Hall sorozat... Humoros, de elég régen olvastam, így csak emlékezetből mondom, hogy nincsenek benne túl durva jelenetek...

2016. aug. 13. 11:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Pedig, ha az Időtlen szerelem sorozatot durvának tituláltad (bár egyáltalán nem az, sőt...), akkor a Hex Hall-t meg sem említsük. Gyilkosságok sora, szellemek, boszorkányok, vérfarkasok... ááá, nem, dehogy durva.
2016. aug. 13. 14:24
 4/6 anonim válasza:

Leiner Laura: Akkor szakítsunk

Leiner Laura: A Szent Johanna Gimi

Leiner Laura: Bábel

Leiner Laura: Bexi sorozat (Késtèl, Hullócsillag, Ilúzió,Nèlküled)

Maros Edit: Hüvösvölgyi suli

Kalapos Éva: D.A.C

2016. aug. 13. 15:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Maggie Stiefvater - Borzongás.

Kylie Scott - Taktus, illetve a Futam (ezeknek még van két további folytatása, azokat még nem olvastam, de biztos jók). A Futamban talán van egy-két véres jelenet (most spoilerezek, pl. két srác összeverekszik), de nem vészes, humor van benne bőven, Mal, a főszereplő srác visz mindent.

Habár írtad, hogy gyenge az idegrendszered, azért beajánlom még Lisa de Jong - Amikor esik... című könyvét, nem épp vidám történet, mire végigolvasod, lelkileg megviselhet egy ideig, DE nekem nagyon tetszett, szerintem érdemes elolvasni.

2016. aug. 16. 14:47
 6/6 anonim válasza:
Az egyetlen könyv amit olvastam és vörös pöttyös, az a Csontváros, Hamuváros és folytatásai. Írtad higy ne kegyen véres. Hát ez az de szerintem nem annyira durva.
2016. aug. 17. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!