Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ajánlanátok nekem ezekhez...

Ajánlanátok nekem ezekhez hasonló könyveket?

Figyelt kérdés

Blake Crouch: Wayward Pines

Elizabeth Little: Amíg a lányod voltam

Joel Dicker: Az igazság a Harry Quebert-ügyben

(rejtélyes, kisvárosi, gyilkosság, hazugságok, cselszövések, eltűntek, stb.)

2016. aug. 4. 11:46
 1/6 A kérdező kommentje:
Az se baj, ha egyik jelző sem teljesen igaz rá, de mégis az a könyv jutott eszetekbe(pl. hangulat alapján), írjátok nyugodtan, köszönöm!
2016. aug. 4. 11:50
 2/6 anonim ***** válasza:

Brad Meltzer: A belső kör

Meg szerintem folytatása is van.

2016. aug. 4. 12:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Donato Carrisi: Démoni suttogás, szerintem kifejezetten remek lett, pedig elsőkönyves a szerző; illetve az előző hozzászólásról jutott eszembe, hogy Brad Meltzernek van a Tizedik bíró c. könyve, szerintem az a legelső és arról is jó értékelések születtek. Kisvárosi gyilkosságok kapcsán ott van a komplett Agatha Raisin sorozat, nekem személy szerint nem jött be, de lehet, hogy neked tetszeni fog, inkább a humora jó, mintsem a krimiszál. Illetve Michelle Richmond: Úgysem ismered-je, ebben is van eltűnés, bár tény, hogy ez is csak egyszer olvasós volt (nekem). Sebastian Fitzektől pedig A terápia jutott eszembe, ebben is van eltűnés.
2016. aug. 4. 17:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Dennis Lehane - Viharsziget
2016. aug. 5. 00:12
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket!
2016. aug. 5. 13:07
 6/6 anonim válasza:
Hát nem tudom hány éves vagy de: Csontváros sorozat.
2016. aug. 17. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!