Publio vélemény?
Figyelt kérdés
Láttam egy javaslatot egy kábé egy évvel ezelőtti kérdésnél, hogy a Publio Kiadóhoz érdemes beadni egy kéziratot, hogy lektorálják is, illetve azt hiszem ki is adják a könyvet. Ez igaz, vagy mi a vélemény a kiadóról? Még nem igazán hallottam róluk korábban, így teljesen tanácstalan vagyok. A válaszokat előre is köszönöm! :)2016. aug. 1. 17:54
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
És ha a legaljára tekersz ott is találhatsz pont téged érdeklő menüket. Lehet, hogy először ezeket érdemes átolvasnod.
3/3 anonim válasza:
Magánkiadó, azaz te fizetsz azért, hogy kiadják a könyvedet. A hagyományos kiadóknál fordítva van: ha megtetszik nekik a kéziratod, akkor leszerződnek veled, fizetnek neked valamennyit, az ő saját költségükön kiadják a könyvet, aztán pedig az eladott példányok után is fizetnek neked.
A Publios árban elvileg benne van valamennyi szerkesztés/lektorálás/korrektúra, de az gyakorlatilag semmit nem ér, nincs megcsinálva "rendesen", egy hagyományos kiadó munkatársai sokkal-sokkal alaposabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!