Valakinek van tapasztalata a Publio kiadóval? Ha igen akkor mennyire tartjátok megbízhatónak?
Figyelt kérdés
Csomagra nem szeretnék előfizetni, a tördelés már kész annak rendje és módja szerint ahogy kérték. Igazából a marketing része sem aggaszt,mivel régebben azt tanultam, így nem lenne nagy gond a reklámozás,csak egy 2013-mas kérdésnél írtak róla negatív tapasztalatot, és nem igazán ismerek olyat akinek vannak vele személyes élményei.2014. márc. 6. 23:56
1/9 anonim válasza:
Dilettánsok gyűjtőhelye. Ha azt akarod, hogy komolyan vegyenek, keress egy rendes kiadót.
2/9 A kérdező kommentje:
Szia!
Köszi, időközben rájöttem, hogy nem túl jó.
Már van kiadóm és áldom az eszemet, hogy végül nem vettem fel a kapcsolatot a Publioval, borzalom, hogy milyen véleménnyel vannak róla.
2014. jún. 11. 15:57
3/9 anonim válasza:
Szia! Megkerdezhetem, hogy melyik kiadot valasztottad inkabb a publio helyett? Most en is szeretnek kiadni egyet, es a publiot neztem ki, de ahogy olvasom a velemenyeket, inkabb neznek masikat.
Mennyibe kerult kb, hogyha rendes konyvet is szeretnek kiadni, nemcsak e-bookot?
Elore is koszonom a valaszod!
4/9 anonim válasza:
Milyen formátumban és hány példányban szeretnéd? Milyen terjedelmű a kéziratod A4-ben? Színes oldalak száma? Belív papírvastagsága? Borító színei? Kötésmód? Erre én mondok egy reális árat.
5/9 anonim válasza:
Szia!
Egy kreativ konyvet( vagyis sorozatot tervezek) szeretnek kiadnia dekorgumirol. Kb.:
35-40 oldal lenne, szinesen es puha boritassal.
Elore is koszonom a gyors valaszodat!
6/9 anonim válasza:
A peldanyszamot nem tudom, azt elore kellene eldontenem?
7/9 anonim válasza:
Csak a borító színes? Ha a belív is az, ott kb. hány oldal? Méret jó A5-ben? Javasolj te példányszámot.
8/9 anonim válasza:
Egyébként ha a belív egyszínű, 80 gr-os ofszetre nyomva, akkor 300 példányban, tördeléssel együtt 90-120.000 a reális, ragasztva 150-180.000. Ha ennél olcsóbb, becsapnak a példányszámmal. Ha ennél jóval drágább, akkor meg az előállítás költségével. Ezek nem a Publio árai, hanem átlagárak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!