Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Valamilyen könyvújdonságot...

Valamilyen könyvújdonságot keresek. SCI-FI legyen, és tényleg új, modern, izgalmas. Ajánlanátok néhányat?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a segítséget!
2010. ápr. 17. 17:29
 1/8 anonim ***** válasza:

Stephenie Meyer: A Burok

Nekem nagyon tetszett:)

2010. ápr. 17. 19:02
 2/8 anonim ***** válasza:

A burok az közel sem Sci-Fi...

Inkább ajánlanám helyette Verne, Wells, Asimov, Frank Herbert, Arthur C. Clarce, Stanislaw Lem, Orson Scott Card, Orwell, Robert Charles Wilson, Zsoldos Péter, Markovics Botond műveit. Jobban jársz velük...

2010. ápr. 18. 09:17
 3/8 anonim ***** válasza:
scott westerfeld: csúfok
2010. ápr. 20. 13:22
 4/8 anonim ***** válasza:
55%

Dan Simmons - Hyperion és Hyperion bukása

Nagyon nagyon jó könyv!

[link]

2010. ápr. 20. 18:16
 5/8 A kérdező kommentje:
Ez jól hangzik, köszönöm! :)
2010. ápr. 20. 18:59
 6/8 anonim ***** válasza:
A Csúfok nem sci-fi. Tény, hogy egy futurisztikus világot dolgoz fel, de attól még nem az.
2010. ápr. 22. 09:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Bocs az offért.

S.M. szerint A Burok sci-fi, azért írtam.

"Science fiction for people who don't like science fiction".

[link]

"This novel is a small piece of what seems to be an emerging subgenre, within the Sci-Fi/Fantasy genre. Romantic Science Fiction? Sci-Fi with morals? Call it what you will, it is "a new frontier" for fiction, and is being embraced by women and teens, worldwide."

[link]

"Genre: Science Fiction"

[link]

"Kategória: Angol nyelvű könyvek > Fikció > Sci-fi >"

[link]

"2008 elején jelent meg A burok című könyve (Magyarországon 2008 végén), mely már a felnőtteknek íródott és az eddigiektől eltérően sci-fi történet."

[link]

Bocs mégegyszer, csak eléggé ki tud akasztani amikor lehurrognak, alaptalanul.

A kérdező: "Valamilyen könyvújdonságot keresek. SCI-FI legyen, és tényleg új, modern, izgalmas."

A burok szerintem mindennek megfelel. Nem értem mi baja itt egyeseknek. Máskor nézzetek utána, hogy mit állítotok, ugyanis jelen esetben A Burok igenis sci-fi, akár tetszik, akár nem. Tele van vele az internet.

Első voltam

2010. ápr. 22. 17:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Mármint a Burok nem igazi sci-fi. Attól, hogy egy műben kék vagy zöld ufók, csillagharcosok vannak, még nem lesz tudományok-fantasztikus.
2010. ápr. 23. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!