Valamilyen könyvújdonságot keresek. SCI-FI legyen, és tényleg új, modern, izgalmas. Ajánlanátok néhányat?
Stephenie Meyer: A Burok
Nekem nagyon tetszett:)
A burok az közel sem Sci-Fi...
Inkább ajánlanám helyette Verne, Wells, Asimov, Frank Herbert, Arthur C. Clarce, Stanislaw Lem, Orson Scott Card, Orwell, Robert Charles Wilson, Zsoldos Péter, Markovics Botond műveit. Jobban jársz velük...
Bocs az offért.
S.M. szerint A Burok sci-fi, azért írtam.
"Science fiction for people who don't like science fiction".
"This novel is a small piece of what seems to be an emerging subgenre, within the Sci-Fi/Fantasy genre. Romantic Science Fiction? Sci-Fi with morals? Call it what you will, it is "a new frontier" for fiction, and is being embraced by women and teens, worldwide."
"Genre: Science Fiction"
"Kategória: Angol nyelvű könyvek > Fikció > Sci-fi >"
"2008 elején jelent meg A burok című könyve (Magyarországon 2008 végén), mely már a felnőtteknek íródott és az eddigiektől eltérően sci-fi történet."
Bocs mégegyszer, csak eléggé ki tud akasztani amikor lehurrognak, alaptalanul.
A kérdező: "Valamilyen könyvújdonságot keresek. SCI-FI legyen, és tényleg új, modern, izgalmas."
A burok szerintem mindennek megfelel. Nem értem mi baja itt egyeseknek. Máskor nézzetek utána, hogy mit állítotok, ugyanis jelen esetben A Burok igenis sci-fi, akár tetszik, akár nem. Tele van vele az internet.
Első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!