Dramione (Draco+Hermione) vagy Drarry (Draco+Harry)?
Figyelt kérdés
Én abszolút Drarrys vagyok, egyszerűen nem értem, hogy valaki mit láthat a Dramione párosban. Sótlan, unalmas, nincs semmi kémia, plusz egyáltalán nem illenek össze. Ugyanígy vagyok a Harry+Ginny párossal. Nem tudom őket másként látni, mint fivér és nővér. Harrynek egy erős személyiségre van szüksége, aki a földön tartja, és kihívás számára, nem pedig még egy imádóra.
Dracónál szintúgy. Olvastam olyat is, hogy "Draco nagyon intelligens, megfelelő lenne Hermione számára, blablabla"... Szerintem pont ez riasztaná őt el. Ugyanis mint tudjuk, Hermione mindig is okosabb volt egy fokkal Dracónál, és nem hinném, hogy hosszútávon el tudná viselni azt, hogy valaki jobb nála. Azért a véleményekre kíváncsi vagyok, Team Drarry!
2016. júl. 28. 21:04
2/10 anonim válasza:
No offense, de ha a Dramione "sótlan, unalmas, nincs semmi kémia, plusz nem illenek össze", akkor ugyanez, hogy-hogy nem igaz a Drarryre? Én személy szerint mindkét párost kedvelem, de olyan elutasítóan és lekezelően állsz hozzá a Dramionéhez, hogy kénytelen vagyok pártfogásomba venni a shipet. Draco és Hermione tökéletes ellentétek: mardekáros vs. griffendéles, rossz fiú vs. jó kislány, szőke vs. barna, volt halálfaló vs. háborús hős, így az ellentétek vonzzák egymást alapon tökéletes páros. Mindig kiegészítik egymást, és szeretném megvétózni a nincs benne semmi kémia kijelentést. Olvastál már Dramione ficet egyáltalán? Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a Drarry nem jó, én imádom a Drarryt, csak arra akarok ramutatni, hogy a Dramione ugyanolyan jó. Mellesleg az én OTP-m Harry/ Hermione, őket nem lehet überelni, legalábbis számomra nem.
3/10 A kérdező kommentje:
Hogy nem igaz a Drarryre? Olvastál már Drarry ficet? :D Ott sokkal nagyobb az ellentét, a "gyűlölet", még a könyvekben is több a kapcsolat Harry és Draco között, mint Hermione és Draco között. Nagyobb a feszültség, alapból is, de ezt még tetézi az is, hogy mindketten fiúk, tehát úgymond "tiltott" is lehetne Draco apja miatt, merthogy tovább kell vinni a Malfoy nevet, stb stb... Jó, Hermione meg sárvérű, de akkor is, szerintem snassz. Egyébként meg igen, beleolvastam már Dramione ficbe, de abszolút olyannak találom, amilyennek leírtam. És miért lekezelő, ha ez róla a véleményem? Ugyanaz, mintha azt mondanám, hogy szerintem rossz, csak plusz jelzőkkel illettem.
2016. júl. 28. 21:27
4/10 anonim válasza:
Nem kell támadni, ezzel csak unszimpatikussá teszed magadat, de nem győzől meg. Igen, olvastam Drarry ficet, de abból is van ugyanúgy jó és rossz, ahogy Dramionéből is. Ez elkerülhetetlen, ha amatőr írók írnak, márpedig fanficet, csak amatőr írók írnak. Attól, hogy te pont rosszat olvastál, még nem lesz az egész ship rossz. De nem kell szeretned a Dramionét, csak ne szóld le, ennyit kérek.
5/10 A kérdező kommentje:
Nem akartalak támadni, nem tudom neked ez miből jött le,egyáltalán nem olyan szándékkal írtam, de mindegy is. És nem azért "szólom le" a Dramionét, mert mittudomén, elvetemült Drarrys lennék (egyébként az vagyok), hanem mert egyszerűen nem tetszik, nem látok benne fantáziát. Ez a véleményem, és a vélemény lehet pozitív vagy negatív, plusz szerintem meg is indokoltam az álláspontomat, tehát nem csak úgy mondom, hogy utálom a Dramionét.
2016. júl. 28. 21:49
6/10 anonim válasza:
Semelyik.nagyon betegesek ezek a fanfictionok...Nem értem mi jó bennük.
7/10 anonim válasza:
Jó amúgy teljesen mindegy, mert Harry Ginnyvel vn :D
8/10 anonim válasza:
Csak a Drarry! Egyetértek minden szavaddal:)
9/10 anonim válasza:
Szerintem a Dramione jobb. Persze mindenkinek más a véleménye, de én nem szeretem a Drarryt. Olvastam róla ficet, de egyszerűen nekem túl fura. Úgyhogy Dramione!❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!