Képregényt írok! Milyen az ötlet? (Lent)
Figyelt kérdés
Ugye a szokásos szuperhősök felnőttek vagy tinik. Az én ,,hősöm" 9 éves. Szuperképessége, hogy képes az időjárás néhány elemét (eső, jég, tűz, hurrikán, szél, ) irányítani.2016. júl. 24. 16:23
1/3 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon limitálja a lehetőségeidet. Egy 9 éves nem mászkálhat ahova akar egyedül. Gyakorlatilag folyamatosan felnőtt felügyelete alatt áll.
Milyen szülő küldené gonoszokat üldözni az alsós gyerekét? "Itt egy bankrabló, menjél csak leszerelni."
Komoly történethez fiatal.
2/3 A kérdező kommentje:
Titokban! :)
2016. júl. 24. 18:57
3/3 anonim válasza:
Ezt lopom szerintem, régóta akartam képregényt csinálni, csak nem jött ötlet. Köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!