Nektek tetszik ez az ötlet? Kort is légyszi!
Van egy jó ötletem történetre, de nem az a tipikus, amerikai stílusú koppintás, az idegesítő "én csak egy átlagos, 17 éves lány vagyok, kedvenc színem a rózsaszín, ja és van egy bátyám, Brendon" kezdetű duma, hanem egy egész nyaras táborról szóló történet, ahol a lányok a Fiúk ellen vannak és próbálnak keresztbe tenni egymásnak. Szövődnek közben barátságok, szerelmek, de alapvetően nem egy romantikus felépítésű sztori lenne. A szereplők életkora vegyes, leginkább 12-18 évesekig. E/3. személyben és múlt időben gondoltam.
Valakinek felkeltette az érdeklődését?:)
(Ha béna, akkor se kíméljetek!) Előre is Köszi!:)
Gondolom, fiú vagy:D köszi)
Ezen sajnos nem tudok korrigálni, maga a történet is inkább lányoknak íródik
Pedig ez is erősen amerikai klisé, nálunk nem olyan gyakoriak az egész nyárra kiterjedő táborok.
A célközönség egyértelmű, tinilányok főleg, akiknek amúgy tetszenek az ilyen "átlagos 17 éves lány vagyok" kezdetű történetek is. Tekintve, hogy ennél többet nem tudunk (van egy átlagos helyszín átlagos cselekmény-elemmel, na bumm), csak általánosságban lehet beszélni, hogy valószínűleg nekik tetszene, ha követi a zsáner sajátságait, élvezetesek a párbeszédek, lehet izgulni a szereplőkért stb. Meg mondjuk vicces, mert egy ilyen alapot mással nehezen lehet fűszerezni.
Ettől még megfoghat más olvasót is, de egyszerűen nem tudunk eleget sem a történetről, sem a stílusról ahhoz, hogy eldönthessük. (Oké, engem nem igaz ennyi alapján.)
(Egyébként nem te kérdeztél táboros sztorikat nem olyan rég?)
Köszi a választ!:)
Nem, egy táboros kérdésem sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!