HVS fanok! Dóriról és Kareszról lenne egy kérdésem. (? )
*Szerintetek mennyi ideig voltak együtt
Itt ez csak egy példa volt, bármilyen véleményt mondhattok a párosról ;) minden jöhet!
Szerintem Kareszt régebb óta érdekli Dóri, legalább is a negyedik részben vannak erre utalások. Persze nem azt mondom, hogy Karesz az a fajta srác, aki titkoltan évekig szerelmes Dóriba, csupán szerintem régebb óta szimpi neki, hisz vajon miért vele kezdene el beszélgetni a magánéletéről.
Bevallom, eleinte nagyon sajnáltam, hogy az Attila-Dóri párosnak vége, és bár kissé lehetetlen, de azért romantikus volt az újbóli egymásra találásuk a 4. rész végén. Az 5. rész olvasása előtt hallottam spoilert, miszerint szakítanak, alig akartam elhinni, és azt hittem ezek után megutálom vagy csak üresnek érzem majd a történetet, de pont ellenkezőleg. Karesz titokzatos, és érdekes volt, igazából a való életben én is egy ilyen fiúba tudnék beleszeretni. Annyira szurkoltam azért, hogy összejöjjenek, alig vártam, hogy Kareszról újabb fura dolgok derüljenek ki.
A 7. rész nekem elég nagy csalódás volt, mert bár Zsófi sztorija is tetszett, engem Dóri élete jobban érdekelt volna az utolsó évben. Kicsit csalódtam ekkor a sorozatban, mert abban a pár fejezetben, amikor Dóri magáról beszélt, alig esett szó Kareszról, inkább Halmai kapott fontos szerepet.
Na, de lényeg. Szerintem a Dóri-Karesz páros remek, és bár szerintem se sírig tartó kapcsolat, azért kitarthatott egy pár évig. Sokkal inkább el tudom azt képzelni, hogy Dóri haragudott meg Kareszra, és ő szakított, mint fordítva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!