Szerintetek Hermione Harryhez, vagy Ronhoz illett volna jobban?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy Rowling végül Ron mellé tette őt, de érdekelne a ti véleményetek is.2016. júl. 23. 17:04
11/20 anonim válasza:
Szerintem Percy-vel lettek volna a tökéletes pár :)
13/20 Fiesta-chan válasza:
#10 Én is Hermione - Fred párti vagyok. De ha Ron és Harry közt kell választani, akkor Ron.
14/20 anonim válasza:
Szerintem inkább Harry-hez illik Hermione, de Harry-t és Ginny-t nagyon szeretem együtt (a kedvenc részem is miattuk a Félvér herceg), szóval szerintem így jó volt. :D
15/20 anonim válasza:
Ehh, Pitonhoz! :) Tudom, tudom, öreg meg minden, de pont olyan okos, stréber, tehetséges és zárkózott, mint Piton.
Azért rendben van ez a Ron+Hermione dolog is, a Pitonos vágyakat meg kiélem fanficekben :D
16/20 anonim válasza:
Kilences- jaa. Szerintem is. Team Dramione
17/20 anonim válasza:
Szerintem Harryvel sokkal jobban osszeillett volna, Ronnal semmi kozos nincs bennuk, folyton veszekedtek is valamin. Rowling is azt mondta hogy mostmar banja hogy Ronnal hozta ossze es nem Harryvel. En szemely szerint Ginnyt amugy se birom annyira, a konyve nem is volt vele semmi bajom de a filmekbe nagyon nem szimpatkus. Ezert is jobban orultem volna a Harry-Hermione parosnak
18/20 anonim válasza:
Harryhez. Ronnal szerintem egyaltalan nem illik ossze, rowling is mondta hogy mar banja hogy vele hozta ossze es nem harryvel
19/20 anonim válasza:
Draco Malfoyhoz szerintem is :D Az jó lett volna és érdekes.
20/20 anonim válasza:
Én mindvégig Harryvel szerettem volna együtt látni Hermoinét, és nagyon nagy csalódás volt, amikor Ronnak lett a barátnője. Szerintem így lett volna a legjobb:-Hermione-Harry
-Luna-Ron
-Ginny-Neville
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!