Hogyan szabaduljak meg a régi képregényeimtől?
Van úgy nagyjából 40-50 Garfield képregényem és zsebkönyvem, de természetesen kidobni sajnálom őket elajándékozni meg nincs hova.
Mit csináljak?
- felgyújtod őket
- lefilmezed, ahogy lángolnak
- a videót felteszed youtube-ra
Meg lehet kérdezni iskolai könyvtárat, vagy körzeti/kerületi/városi könyvtárat, tudják-e használni, vagy esetleg el tudják-e adni pár forintért, ami jól jöhet a könyvtáraknak. Számodra nem lesz anyagi haszon ezen a módon.
Felteheted a rukkola.hu oldalra is, hátha van olyan, akinek épp ezek a részek kellenének. Mondjuk pénzed belőle itt sem lesz, mert ez cserebere oldal.
Füzetborítónak szerintem kiválók a képregényoldalak, bár az nagyjából a kidobás kategória, úgyhogy nem biztos, hogy szimpatikus az ötlet.
Pedagógusként fejlesztésekre nagyon jól lehet használni a Garfield képregényeket, ha esetleg ismersz logopédust vagy fejlesztőpedagógust, ő szerintem örülne neki. /Én biztos örülnék :) /
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!