Mi a véleményetek az első "irományomról"?
Wattpadon kezdtem el most nyáron írni. Mondhatni, hogy csak unalomból, de nagyon megszerettem az írást, és élvezem is. Mondanátok véleményt az első Wattpad blogomról? ( [link] )
Inkább építő kritikákat kérnék, olyanokat nem olvasok szívesen amik elveszik a kedvemet a folytatástól. Amúgy mindössze 14 éves vagyok, tudom, hogy vannak nálam jóval ügyesebbek bőven, de találkoztam már rosszabbakal is.
Van benne pár elég durva helyesírási hiba, javítsd!
Kb a feléig jutottam el, mert az oldal mindenképp pe akarta erőszakolni a torkomon a regiaztrációt és az appot.
A sztori meg...teljesen tipikus, ezerszer megírt sabloncucc, de amíh magadnak, a saját szórakoutatásodra írod, semmi baj nincs vele. :)
Imádom ezt a képernyőt;
Mindenképp le akarta (...)
Amíg,regisztrációt, szórakoztatásodra**
#1. A helyesírást még átnézem.
Lehet azért érzed sablonosnak mert mint a legtöbb ilyesfajta történet gimiben játszódik, úgyszintén tinédzserekről és "szerelemről" szól. Másrészt pedig még csak a feléig jutottál, és nem teljesedett ki a történet.
Köszönöm a véleményed :)
2# Köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!