Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a véleményetek az első...

Mi a véleményetek az első "irományomról"?

Figyelt kérdés

Wattpadon kezdtem el most nyáron írni. Mondhatni, hogy csak unalomból, de nagyon megszerettem az írást, és élvezem is. Mondanátok véleményt az első Wattpad blogomról? ( [link] )

Inkább építő kritikákat kérnék, olyanokat nem olvasok szívesen amik elveszik a kedvemet a folytatástól. Amúgy mindössze 14 éves vagyok, tudom, hogy vannak nálam jóval ügyesebbek bőven, de találkoztam már rosszabbakal is.

2016. júl. 7. 17:22
 1/7 anonim ***** válasza:

Van benne pár elég durva helyesírási hiba, javítsd!

Kb a feléig jutottam el, mert az oldal mindenképp pe akarta erőszakolni a torkomon a regiaztrációt és az appot.

A sztori meg...teljesen tipikus, ezerszer megírt sabloncucc, de amíh magadnak, a saját szórakoutatásodra írod, semmi baj nincs vele. :)

2016. júl. 7. 17:49
 2/7 anonim ***** válasza:

Imádom ezt a képernyőt;

Mindenképp le akarta (...)

Amíg,regisztrációt, szórakoztatásodra**

2016. júl. 7. 17:52
 3/7 anonim válasza:
szerintem okés.
2016. júl. 7. 18:45
 4/7 A kérdező kommentje:

#1. A helyesírást még átnézem.

Lehet azért érzed sablonosnak mert mint a legtöbb ilyesfajta történet gimiben játszódik, úgyszintén tinédzserekről és "szerelemről" szól. Másrészt pedig még csak a feléig jutottál, és nem teljesedett ki a történet.

Köszönöm a véleményed :)

2# Köszönöm :)

2016. júl. 7. 19:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Beleolvastam, de bevallom őszintén, nem az én műfajom. A helyesírásodon tényleg van mit javítani, de ne hagyd abba az írást! Csak úgy tudsz fejlődni, ha csinálod. Fiatal vagy még, és a korodhoz képest egész jó amit alkottál. Biztosan lesz olyan olvasód, akinek nagyon tetszik majd. :)
2016. júl. 7. 20:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2016. júl. 7. 20:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Most, hogy átolvastam tényleg nagyon sok hiba volt benne.
2016. júl. 7. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!