Milyen könyveket ajánlanátok egy olyan embernek, aki még sose olvasott el egyet sem?
A kötelező olvasmányokat sose olvastam el, maximum elkezdtem, de annyira unalmasak voltak, hogy abbahagytam mindet.
Kivétel volt a Lassie... valamiért ez annyira lekötött, hogy már nem muszájból olvastam :D. Nagyon élveztem és egy nap alatt végeztem volna vele, ha valamelyik barom nem tépi ki az utolsó 15 lapot (könyvtári könyv volt).
A lényeg, hogy azóta szórakozásból egyszer sem olvastam. Mit ajánlotok kezdésnek?
Nagyon szeretem a jó filmeket, amik fordulatosak, végig lekötnek és a csattanó sem marad el. Gondolok itt a Viharszigetre, Azonosságra, A téglára stb.
Tehát főként a thriller műfaj dominál, de ugyanúgy szeretem a fantasy, sci-fi (pl Hold) vagy krimi filmeket is.
Szóval ezek alapján már könnyebb írni valami jó könyvet.
A lényeg, hogy ne romantikus, érzelgős valami legyen (azokat nem csípem).
Stephen King is nagyon jó,bár neki is vannak olyan könyvei,amik nehezebben emészthetőek.
Dan Brown fordulatos,cselekményben gazdag. Ha vallási témájú nem érdekel, A megtévesztés foka, és A digitális erőd is izgalmas tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!