Az Útvesztőnek 3, vagy 5 része van?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy eddig három könyvet fordítottak le magyarra (Az Útvesztő, Tűzpróba, Halálkúra). Eddig azt hittem, hogy a könyvsorozat egy trilógia. De a minap rákerestem és kidobott még az előző három részhez még kettőt, ami viszont még nem kapható magyarországon (The kill order, The fever code)
Valaki esetleg tudni, hogy miről szól ez a két könyv? Csak nagyon vázlatosan kérném és ne legyen benne semi spoiler + a Halálkúrára sem.
2016. júl. 3. 13:34
1/4 anonim válasza:
5 könyve van. A 4. könyvben 13 évvel az első három eseményei előtt vagyunk, az ötödik könyvben pedig az életet mutatja be az útvesztőben mielőtt Thomast felküldték.
2/4 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a válaszod.
Esetleg azt nem tudod, hogy mikorra várható a magyar fordítása? Ha egyáltalán várható.
2016. júl. 3. 13:45
3/4 anonim válasza:
A 4. (The Kill Order) megjelent már tavaly magyarul Halálparancs címmel: [link]
4/4 anonim válasza:
Igen, a Halálparancs tavaly ősszel jelent meg, a Fever Code (jelenleg még nem tudni milyen címmel - vagyis én nem találtam meg-) pedig idén szeptember/október/novemberben jelenik meg. (Mindenhol más dátumot írnak.) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!